TREOR FRÅN VECKAN

Innehåller affiliate-länkar
3 SAKER JAG GJORT:
- Drack onsdagscava på ett jättemysigt ställe i Vasastan. Här ovanför ser ni en bild på min slatt, haha. Kom på lite sent att jag borde dokumentera.
- Jobbat. Hurra! Det känns så bra att vara tillbaka.
- Fikat med Hanna.

3 SAKER JAG BORDE GJORT:
- Inte druckit så mycket kaffe.
- Klippt mig.
- Ringt mamma fler gånger. Detta ständiga dåliga samvetet över att jag inte hör av mig tillräckligt ofta till nära och kära.. nån som kan relatera?

3 SAKER JAG VELAT GÖRA:
- Lärt mig sjunga. Såg A star is born och nu vill jag vara som Lady Gaga. Vilken jävla röst!
- Bokat en resa till Paris. Det är min ”måste besöka snarast”-stad förtillfället.
- Ätit lussekatt på något mysigt café med en kär vän.

3 SAKER JAG TÄNKT:
- Att jag är sån dramaqueen! Jag får allt i mitt liv (oftast det negativa) att bli så jäkla stor grej och då påverkar det mig mer än det egentligen borde. Och mer än vad andra människor, som är mer chill, påverkas av samma grej. Om ni förstår ni hur jag menar.
- Undrat vad det är för julkalender i år? Inte hört nått alls om den.
- Att jag blir stressad av Instagram. Känner att jag borde uppdatera regelbundet men har inga bilder och det känns onödigt att lägga upp selfie efter selfie när jag egentligen inte har något vettigt att säga. Vet inte varför jag stressas av det! Är jag rädd att glömmas bort? Jämför jag med andra som langar proffsbilder varje dag? Don’t know men ogillar känslan.

3 GODA SAKER JAG ÄTIT:
- Pannkakor med blåbärssylt.
- Detta favoritbrödet. Så fluffigt och färskt jämt!
- Bägaren nedan. Eller ja, innehållet i den. Känner direkt att det är soya istället för vanlig kvarg, smakar mildare på nått sätt. Dock blir jag alltid lite illamående av den där "dallriga" konsistensen, samma sak med chokladpudding och cheesecake. Vet inte vad problemet är men tar smällen för det är gott!

3 SAKER JAG KÖPT:
- Nytt SL-kort. Sjukt tråkig utgift, 2500kr ba poff bort sådär :))
- Nya jobbskor.
- En smoothie.

3 MYSIGA SAKER:
- Vi har börjat spela julmusik i butiken. Lite orolig att jag kommer trötta om någon vecka eftersom det är samma låtar på repeat, haha. Men just nu är det mys att ha i bakgrunden.
- Tog en nap en förmiddag när jag hade varit uppe tidigt och det var sååå mysigt att krypa ner i sängen igen när man varit ute en sväng.
- Julpyntet i Mood-gallerian!

3 SAKER JAG LÄRT MIG:
- Det är jättedåligt för hyn att tvätta ansiktet med vanligt vatten. Gör det inte tjejer, det fuckar upp pH-balansen.
- Det är tydligen trendigt bland *ungdomarna* att ha trosor med hål i för det visar att man klippt bort larmet och därmed varit cool nog att sno dem.
- Att man kan ångra sändning av skickade dm på Instagram. Tryck länge på meddelandet ni vill radera så dyker det upp en ruta med ångra sändning. Credd till Emelie för den användbara kunskapen!

3 TIPS:
- Appropå det jag nämnde nyss att vatten är dåligt för hyn så vill jag tipsa er om att istället använda sånt här vatten. Har skrivit om det förut men gör det igen.
- Såg filmen American boy häromdagen och den var sjukt intressant. Väldigt annorlunda men tog upp rasism på ett eye-opening sätt. Åtminstone för mig som lever i min vita priviligerade bubbla.
- Ge en komplimang till nån i er närhet idag. Kom igen, de allra flesta har något man kan säga nått snällt om och personen blir garanterat så glad för den lilla ansträngningen det är för er.

Denna vecka har helt klart varit godkänd. Hur har er varit? PUSS!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Åh, lussebullar åt jag i fredags, mums mums mums säger jag bara!!😍 och du, nu måste makeup artisten komma in här angående att inte tvätta sitt ansikte med vatten; du har helt rätt i att vanligt vatten ändrar PH-värdet i hyn, (så det är som du säger alltså inte bra!) Meeeeen du kan absolut tvätta ansiktet med vanligt vatten, däremot är det viktigt att du efteråt sveper över med ett ansiktsvatten/toner! Denna återställer nämligen PH-värdet igen, smart va?😄 Tips tips! Puss på dig darling <3 nouw.com/myjjohansson
isabylund
isabylund,
såg det i din blogg, ville Äta upp dataskärmen för att få de där lussekatterna🙈 Aha! Se där, vad bra att jag har dig som hjälper mig i det här området.. men vadå, hur lång tid har man på sig att använda ansiktsvatten då tills "pH-rubbningen" börjar skada hyn? Haha var nästan skönare att leva i ovisshet om hur dålig hand jag har om mitt yttre haha. PUSS❤️nouw.com/isabylund
myjjohansson
myjjohansson,
Hahah jag hjälper dig gärna giiirl, det vet du!😘😘. Ingen panik med att återställa i raketfart, gör din rengöringsrutin i lugn och ro och svep bara över lite ansiktsvatten/toner innan du lägger på din dagkräm/nattkräm! 😀 PÖSS!😘nouw.com/myjjohansson
Ida
Ida,
Julkalendern verkar mysig i år tycker jag 😊 Mycket tomtar! Kolla in trailern 😉
Jag har snarare dåligt samvete för att jag hör av mig FÖR ofta till mamma o syrran... Har ju bara dem så kanske inte så konstigt.
Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229