TRE BRA FRÅN IGÅR

Inte en bild från igår men en väldigt fin fikastund med @lindaviktoriaaa (som förövrigt börjat blogga här på Nouw nu, in och läs hennes blogg för hon är grym)

Hej babes!

Igår hände det en grej på morgonen som egentligen inte ens var en grej. Man kan säga att jag fick en känsla av att en person i min närhet tycker jag är jobbig. Det här var på inget sätt bekräftat utan bara en känsla men det räckte för att jag skulle tänka ”nä idag är ingen bra dag”. Redan kl 9.30 hade jag alltså bestämt det. Hur dumt är inte det? Klart man då går in i allt man gör under dagen med fel inställning och de ”kritiska glasögonen” på som letar efter negativa tecken.

Så jag försökte radera den dåliga känslan och undvika att tänka på den lilla händelsen, bli neutral känslomässigt på nått sätt och börja om. Lyckades nog rätt bra ändå för dagen blev fin! Förutom att jag trampade i en slaskpöl och hela min sneakersklädda fot dränktes. Jag som avskyr blöta strumpor, det var vidrigt!! Haha.

Men fokus på det bra, här är tre punkter.

1. Fick ett moment av effektivitet då jag tog tag i smågrejerna på min att göra lista. Framförallt telefonsamtal som jag undvikit pga angående tråkiga saker. Helt otroligt vad jag kan komma på ursäkter för att skjuta på det till morgondagen. Men igår, då jävlar! Kände mig så grym efteråt!

2. Köpte hem min nygamla kärlek Big Corny. Som låter som ett artistnamn för en manlig strippa, haha. Men de är barnsligt goda och man bara måste ta "en liten bit till".

3. Började se en film som heter Gone girl. Den är från 2014 och rätt hajpad så många av er har säkert sett den men oj så bra. En jävligt smart film och jag gillar smarta filmer. Plus att Ben Affleck är sånt himla ögongodis!

Hoppas ni får en fin lill-lördag, tänk att halva veckan gått redan. Crazy!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Grymt att du kunde vända på känslan så att din dag blev bra 😊
gone girl är så bra och Ben SÅ snygg 😍
kraam 😘
celinelundqvists
celinelundqvists,
Duktig du är som försökte vända det ändå! Jag bestämde mig också för att gårdagen var en rätt dålig dag efter att jag ramlat i lera och förstört både jacka och byxor!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Nää seg start :/ hoppas något lyckades få dig på bättre humör iallafall. Brukar alltid tänka jag ska köpa nån extra god mat till senare på dagen när hag är grinig, haha. Mat gör en alltid glad tyyyp 🙈
nouw.com/isabylund
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men ååååh, älskade vän så jag saknar dig NU!!!! ❤️
nouw.com/lindaviktoriaaa