TISDAGSMORGON & IDAG..

Innehåller affiliate-länkar

.. är jag glad för att jag känner mig pepp på dagen! Har lite *annorlunda* planer och det är härligt med avbrott ibland i min annars väldigt rutinmässiga vardag.

.. är jag ledsen över att mina händer har blånat igen. Minns ni att det var så förra året också? Jag funderar på om jag har akrocyanos för det här är definitivt inte bara att jag är kall om händerna.

.. ska jag publicera en kort video ikväll. Om jag inte fegar ur ;)

.. vill jag ha en solbränna!! Vintern gör mig så ful. På riktigt. Ser sjuk ut när jag fryser, haha.

.. borde jag ringa Försäkringskassan och ta reda på om jag ska göra nått i och med att jag var sjuk några dagar för nån vecka sen. Typ rapportera in det på nått vis eller om sånt sker automatiskt via Åhléns. Har fan aldrig varit anställd annat än på timmar så vet inte hur sånt här funkar, haha. Kan nån snälla hjälpa mig så jag slipper anstränga mig och ta reda på det. Enorm tacksamhet till den som ger svar!

.. funderar jag på om jag ska ha en mini-julgran i år. Tidigare har jag bott så litet att det inte ens varit ett alternativ men nu har jag ju faktiskt plats. Tänk vad mysigt det vore! Dessutom skulle jag kunna bjuda över några på en klä-granen-fika vilket vore ÄNNU mysigare.

.. lyssnar jag på P3-dokumentär avsnittet Tragedin i Anarisfjällen. Det där är verkligen min mardröm!! Mådde psykiskt dåligt av tanken på den kylan och situationen. Så otippat slut också. Väldigt bra avsnitt iallafall, ni borde lyssna om ni inte redan gjort det!

.. har jag på mig mina all time favorite pants (dessa). Och en grön blus. Haha, får alltid dirtytalk vibbar av den ”vad har du på dig”-frågan.

.. är jag sugen på vin. Hah, ännu mer dirtytalk-vibbar av den frågan. Men ja, väldigt passande att jag faktiskt ska dricka vin ikväll då :))

.. är jag irriterad på inte så mycket ännu, men det lär säkert dyka upp något under dagen om jag känner mig själv rätt, hehe.

.. undrar jag om Mall of Scandinavia bytt namn till Westfield?! Fattar inte men borde ta reda på det eftersom jag jobbar där.

Ha en härlig tisdag finisar. Tack för att ni tittar in här och lämnar så snälla ord! PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men hur spännande med videon?? Du får inte alls fega ur nu, haha 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Ewe
Ewe,
https://www.bliwa.se/tips-och-rad/2019/dagarna-att-halla-koll-pa-om-du-blir-sjuk/?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=sjukdagar&utm_term=lankewezz.home.blog
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229