TIPSINLÄGGET: APP, BLOGG, PODD, ÄTBART OSV

Innehåller affiliate-länkar

Hello darlings! Nu har jag samlat på mig en hel del bra tips som jag givetvis vill dela med mig av. Vi kör igång direkt!

ETT SNACK: okej latest obsession är dessa jävlar! Den med smak av jordnötssmör är absolut bäst, vad är det egentligen med kombinationen choklad och jordnöt som blir så magisk?!

EN APP: ni vet säkert att jag är väldigt positivt inställd till meditation, vilken mirakelgrej det är för måendet alltså! Fick tips om appen Mindfully som har vägledda meditationer med olika syften, tex acceptans, närvaro och vänlighet. Vissa delar kostar pengar men det finns åtminstone 10 program som är gratis så det borde ni testa ifall ni också tycker det är svårt att bara sätta sig rätt upp och ner och meditera utan någon som guidar en.

EN PRODUKT: tipsar typ alla i min närhet om de här då jag verkligen tycker de gör susen för utseendet såhär års. Det som är så bra är att man själv kan reglera styrka efter önskemål, så jag som är ganska grundblek (lol) tar 1-2 droppar och än så länge har jag inte fått nån konstig hudreaktion eller fläckigt resultat. Dessutom väldigt dryg då det bara försvunnit någon cm från flaskan och jag använder den varje dag.

EN BLOGG: läser ni inte @juliafrostensson blogg redan så borde ni börja göra det. Mysfaktor hög! Blev till och med näääästan sugen på utomhusaktiviteter när jag läste ett av hennes inlägg, den ni! Hon lyckas dessutom få så himla härlig stämning i sina bilder, till exempel dessa två (som jag tog mig friheten att låna eftersom jag inte har några egna bilder till mina inlägg hehe)

EN SERIE: har fastnat för Tunna blå linjen på SVTplay som handlar om ett gäng poliser och deras arbete i Malmö. Inte en dokumentär men den känns väldigt äkta och är riktigt bra!

EN PODD: har redan nämnt P3 ID förut men gissar att ni kanske inte lusläser varje inlägg ;) Den är så bra och det finns så många intressanta avsnitt, en riktig ”plöja igenom podd” när man tar promenader eller om man lyssnar på jobbet eller så. Förra veckan lyssnade jag bland annat på Kim K och Ellen DeGeneeres, fick veta massor om dem som jag inte hade en aning om. In och lyssna och berätta vad ni tycker!

ETT LIFEHACK: det här kom jag på själv en kall dag i helgen - om ni fryser så blås med hårfönen ner i urringningen. Varma tuttar ger direkt varm kropp! Vet inte hur bra det tipset är för elräkningen men totally worth it!

Okej er tur, vad vill ni rekommendera? Gärna ett lifehack! Behöver sådana. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vilket roligt inlägg!! ❤️

nouw.com/agnesmathilda
Liv
,

Haha gissa av rubriken att det var en bar du skulle tipsa om <3

faltinnatalie
faltinnatalie,

Vilket roligt inlägg! Ska absolut kolla in den podden 😍

nouw.com/faltinnatalie
juliafrostensson
juliafrostensson,

Vad gullig du är tack💗☺️

nouw.com/juliafrostensson