THINGS ON MY MIND

Hej godingar! Här kommer ett sånt där märkligt ihopsatt inlägg igen med några blandade bilder från kamerarullen och tankar från senaste tiden.

1. Jag har märkt att jag ofta blir stressad när jag mår bra för det känns som jag måste passa på att göra så jävla mycket innan jag får en dipp. Typ "måste ta vara på den här peppiga känslan innan jag blir en trött och tråkig person igen".

2. Jag tycker det är charmigt med personer som skriver otroligt detaljerade blogginlägg. Ni som sett det och reagerar på samma saker som mig, ni vet vad jag menar. Förut tyckte jag det var störigt och undrade huuuur kan denna människa tro att vi är SÅ intresserade, men nu tycker jag som sagt det är gulligt. Jag själv tar ofta bort mycket av det jag skrivit för att inte bli för långrandig och tråka ut er, men dessa personer är totala motsatsen och istället för att bara säga att de åt pasta till middag så får vi veta vilket form det var på pastan, hur hen satt vid bordet, om hen använde salt, om hen åt med både kniv och gaffel eller bara gaffel, om hen lämnade en pastabit, isåfall vad hen gjorde med denna pastabit. Aa, ni fattar. To much info men jag har uppenbarligen för lite att göra nuförtiden för dessa noveller är min underhållning <3

3. Jag avskyr statistik. Vi håller på med det i skolan nu och det kräver så jävla intensiv hjärnaktivitet för att förstå. Hade huvudvärk i 5h efter måndagens föreläsning, haha. Om någon av er har pluggat statistik så ska ni veta att jag beundrar er! Kan inte riktigt avgöra om det värsta är att det är så tråkigt eller att det är så svårt.

4. Jag undrar när vi kommer få se en tjock, kvinnlig huvudroll i en film eller serie som INTE är en komedi. Finns åtminstone en del tjocka manliga huvudroller, då ofta halvgriniga poliser med ölmage men tjocka kvinnor som tas på allvar? Nä jag kan nog inte komma på någon..

5. Kan vi inte bestämma att alla håller sig borta från isen från och med nu!? Menar verkligen inte att victimblamea någon som gått genom isen men när temperaturen snabbt stiger ca 10 grader och vi faktiskt är inne i mars så bör man kanske inte åka skridskor.

6. Det är så mycket jag vill göra med mitt utseende just nu! Högt upp på önskelistan står nya hål i öronen, fler tatueringar och botox i pannan. Undrar hur många gånger jag skrivit de grejerna på min to-do lista, haha. Förändringar med sitt utseende ÄR läskigt och skjuts därför gärna upp ;)

7. Vet ni vilken som är min värsta emoji? Den där solen med ett ansikte. VEM använder den? Ärligt talat, det är bara otäcka personer som gör det. Samt rosen! Håll er borta från män som skickar rosen.

8. Verkar vara standard att det i varje klass ska finnas minst en person som är sådär överdrivet ambitiös. Den där som ställer frågor under föreläsningarna som uppenbart är överkurs, som för att visa "kolla vad jag är analytisk och intresserad och vill diskutera vidare". Ibland börjar de också argumentera emot föreläsaren vilket känns som ett sätt att visa att de tänker steget längre. Hehe, det kan såklart vara er genuint intresse men jag har SÅ svårt för överambitiösa människor överlag så jag tycker det är störigt.

Feel free att dela med er av saker ni tänker eller funderar på också, tycker det är så kul när vi pratar i kommentarsfältet. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,

Nr 4: Var tvungen att tänka efter här men kom på en! Chrissy Metz i dramaserien This is Us. 😊 Hon är tjock och har en seriös huvudroll i den serien, och de tar upp mycket viktiga ämnen tycker jag.

Nr.7: Håller med om rosen men jag använder faktiskt den glada solen haha ;D Tycker den är söt och ser så glad ut! Lovar att jag inte är otäck 😉

Ha en trevlig helg! 😃

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Haha 🌞🌞🌞🌞
nouw.com/isabylund
LouiseEdling
LouiseEdling,

Håller med om punkt 8, tycker det är så störande med folk i klassen som ska använda all fakta dom kan för en liten fråga. Folk som tror att dom kan bättre än läraren, nej USCH avskyr det!!

nouw.com/louiseedling
Sara
,

Varför vill du se en tjock person i huvudrollen? Utveckla gärna om du vill:)