THE LAST DAYS

Hej fina! Nu har det redan blivit april. Konstigt att dagarna ibland kan kännas så jävla långa men ändå går veckorna så snabbt?! Skrämmande. Den här veckan har haft sina high and lows kan man säga, gått snabbt i svängarna men det är väl ganska standard i mitt liv, haha. Tänkte visa lite av vad jag gjort med några bilder.

En dag tog jag min Mac och gick till Espresso House. Vi var tre personer därinne och fick dricka i take away muggar för de får inte servera med vanligt porslin längre.. världen är inte som den ska just nu hörrni. Men kaffet var jävligt gott, jag sökte flera jobb, läste bloggar och hade mysig stund. Slapp dessutom köa till toaletten, fick den bästa platsen och Wi-Fi var sjukt snabbt tack vare att inga andra använde det. Haha det finns alltid något positivt!

Jag var på såå härlig yoga i måndags! Den dagen sög ganska hårt så jag blev glad när jag fick en plats på passet. Det var dessutom mycket bättre än de jag varit på tidigare (med Friskis mått mätt alltså) och jag hade träningsvärk i massa småmuskler dagen efter så det var tydligen välbehövligt även fysiskt.

Fy den här bilden är så hemsk. Såhär vill man inte det ska se ut när man kommer utanför dörren i slutet av mars. Hoppas det var sista gången för i år.

Då är den här bilden betydligt härligare! Tog en lunchpromenad på jobbet i ett *naturskönt* område. Massa folk som gick runt sjön där, solen riktigt värmde och jag fick sådana vårkänslor.

Okej nu blir det en jävligt märklig blandning av bilder men jag vill bara prata en sekund om jordglober. Har alltid haft en grej för dem!! Minns när jag var liten och kunde stå i evigheter och läsa vad alla länder och städer hette på farmor och farfars. Stannar därför alltid till och blir sugen att köpa en till när jag ser nån i butik, även om de i vissa fall egentligen är ganska gräsliga som dessa, haha.

Nu är det fredag, jag ska jobba till 16 och sen hoppas jag på en härlig helg! Kanske ska försöka fota till ett "min helg i bilder"-inlägg? Det var ett tag sen :) Hoppas ni får en fin dag iallafall. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla spänannde med jobben, önskar dig verkligen lycka till vännen!! <3
nouw.com/emmaengstrom
hilmak
hilmak,
Gud va kul med yoga! 🥰 Älskar din positivitet gällande EH haha, men det känns ju såklart väldigt märkligt att det är så "dött" till och med i storstan...
nouw.com/hilmak
isabylund
isabylund,
SÅ märkligt 😫 gillar inte! nu får det bli som vanligt tycker jag!! Kram
nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229