TESTAR NYA PRODUKTER

Innehåller affiliate-länkar
Sist jag var hos Ida frågade hon om jag provat hennes nya hårprodukter. Nääääe sa jag och såg besviken ut och vips hade jag en kasse med olika produkter i min hand. Ida är på riktigt en av de mest generösa människorna jag vet.
Finn ett fel! Haha. Instant tan fick åka med också bara för jag tjatat SÅ om hur bra den funkar på mig! Hoppas att min hy i ansiktet blir stabil nog snart för att jag ska kunna prova de här också, känns som all färg från sommaren redan är borta :(
Hårprodukterna finns iallafall i olika serier, tex Repair, Volume, Everyday och även ett Silverschampo. Ida tyckte repair passade mig (dold förolämpning). Har inte testat ordentligt än men serumet är helt underbart! Lyckades till och med sälja på en tjej det på Åhléns förra veckan. Kanske inte skulle bli så dålig säljare ändå, haha.

Ni hittar serumet här och resterande produkter här.

Ljuset på mitt badrum är ju fruktansvärt, men jag har visst samlat ihop till en Ida-hylla därinne, haha.

När vi ändå pratar om *haircare* så har jag inte glömt att jag lovat en uppdatering om hur rädda-mitt-hår projektet går, men eftersom jag bara tvättar håret max en gång i veckan går det inte så snabbt att få resultat antar jag. Update kommer längre fram!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Älskar Ida’s brun utan sol, så jäkla bra!! Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229