TENTAVECKA, FILMTIPS & SVERIGES SNYGGASTE MAN?

Några bilder från min gårdag! Den bestod bland annat av en kort promenad (min maxgräns utomhus i denna kyla är 15 min haha), suktande efter blommor och en mysig alla hjärtans dag fika med @matildaberlin <3

Godmorgon hjärtan! Hoppas er helg var lika härlig som min och att ni känner er utvilade. Jag fick en liten sovmorgon idag vilket var hurra! SÅ bra start på veckan. Hur ser planerna ut annars då? Idag blir det fokus på plugg, imorgon tenta och sen kanske träffa en kompis efter för att njuta av post-tenta känslan. Ska även träffa bästis, jobba en del och på torsdag börjar den nya delkursen: biologisk psykologi. Ja, som ni märker är det inte helt spikade planer men jag är väldigt fine med det. Tycker nästan det är skönt att ta det lite mer efter dagsformen, inte så många måsten liksom vilket passar mig nuförtiden :)

Innan jag kör igång med dagen vill jag dela med mig av några tankar från helgen:

- Svarar man på reaktioner på Instastorys?! Har lite svårt att avgöra vilka sociala koder som gäller där.. Jag brukar aldrig svara när någon reagerar med typ en hjärtögonemoji eller eldsflamma men nu funderar jag på om det anses drygt?

- Känns nästan opassande att jag säger såhär om en så pass mycket yngre person men håller ni inte med om att Filip Kaspersen (aka Peg Parneviks pojkvän) är bland det snyggaste man sett? Han är liksom manlig perfektion som vandrar runt på två ben.

- Det finns en personlighetstyp som jag verkligen inte klarar av och det är sådana som måste vara bäst på ALLT. De där högpresterande tävlingsmänniskorna. De provocerar mig nått så jävligt (de känner säkert samma om mig haha) och jag vill bara be dem att börja i terapi. Det kan inte vara sunt att ta sig själv, och allt man presterar, på sånt jävla stort allvar.

- I fredags när jag var på vinkväll såg vi den svenska skräckisen Red Dot som finns på Netflix. Den var obehaglig på så många sätt, enligt mig mest för det var så mycket snö, kyla och vildmarksliv inblandat men det var även en spännande story och otippade twister. Se den!

Händer det något kul för er i veckan? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer