SUGEN PÅ EN FÖRÄNDRING?

- Inlägg i samarbete med pozehair.se -

Antal gånger per vecka som jag tänker något om att jag är trött på mitt hår och vill ha en förändring = 3782 st. Hehe. Någon som kan relatera? Nu var det dessutom såå längesen jag gjorde något med mitt så tycker det är katastrofalt trist. Det känns som just hårfärg och frisyr är sånt man kan bli SÅ less på från en dag till en annan och då kan man inte fokusera på annat när man kollar sig i spegeln.

Det här inlägget är sponsrat av Poze Hair och jag är väldigt nyfiken på deras produkter då löshår och hårförlängningar är ett enkelt sätt att få en förändring. Innan jag botaniserade runt på deras hemsida var jag uppenbarligen inte så uppdaterad kring hur dagens löshårsprodukter funkar för jag tänkte fortfarande att det är i stil med de extensions jag hade 2010 där frisören limmade fast slingor och man fick som små "riskorn" i hårbotten som syntes jättetydligt så fort ett hårstrå hamnade snett typ.

Nu märkte jag att alternativen verkar vara både smidigare att använda och betydligt mindre trashigt. Bland annat kan man köpa sånt här Clip & Go löshår som man helt enkelt bara klickar fast i partier av sitt eget hår för mer volym, längre svall eller vad man nu är på jakt efter. Jag dras, inte helt otippat, mest till de vågiga alternativen då jag känner mig extra fin när jag har lockat håret.

Det känns också som att denna typ av produkter är passande för oss som är lite fega med hårförändringar och tycker att permanenta sådana är läskiga. Jag tänker till exempel så gott som varje höst att jag vill klippa lugg men bangar alltid för jag veeeet att jag skulle bli tokig på den där luggen när den väl håller på att växa ut. Tycker därför såklart att en clip-on lugg låter jätteintressant, då skulle jag kunna testa det innan jag eventuellt gör ett riktigt klipp. Eller om man får feeling att ha en annan frisyr för en kväll bara..

Är det någon av er som använder löshår? Jag kan iallafall konstatera att utbudet är betydligt större och proffsigare idag än för bara något år sedan så om ni ville spana in de olika alternativen så kan ni gå in på Poze Hair och se vad som skulle kunna passa er. Enjoy!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer