STRAIGHT FROM MY HEAD

Innehåller affiliate-länkar

Moodboard of the day

Sätter mig vid datorn. Funderar på om jag ska blogga. Ja men det vill jag. Vad ska jag blogga om då? Näe det vet jag inte, har inget speciellt på lager. Men okej, då skriver jag bara några random things som poppat upp i mitt huvud senaste dygnen.

På fikan i söndags pratade jag så mycket så jag tappade rösten. Sen dess har jag gått runt med skrovlig whiskeyröst. I smyg känner jag mig lite sexig.. kan ni också känna så när ni är hesa?

Har kommit in i en period där jag vill skriva mycket mer än jag gör. Inte i vardaglig bloggform tror jag utan jag vill ha ett syfte med skrivandet. I bloggen försvinner det så fort i flödet och dessutom vill jag skriva om sånt som inte är intressant för människor som inte behöver den typen av texter. Nej, vet ni vad? Jag tror jag vill skriva en bok. Eller snarare kanske en kortare e-bok där jag kan dela med mig av mitt liv, hur jag mått, varför jag mått så men framförallt vilka ”redskap” och tips jag fått under åren för att må bättre. Nått har man väl lärt sig från 8 års terapi, haha..

Såg vårkläder i skyltfönstret på Gina igår. Det finns hopp om framtiden ändå hörrni, ljuset i tunneln osv. Här är hela kollektionen, vill ha cirka allt.. mest för att det är vårigt tror jag, haha.

På samma tema; det var ljust när jag gick till jobbet imorse. Genast mycket piggare!

Nu är det tydligen dags för alla hjärtans dag preppen. Vet att det låter singel-bittert att klaga på det men jag tycker faktiskt det är en ganska fånig dag. Är det en sån grej man ändrar sig om när man är i ett förhållande? Börjar tycka nallebjörnar, gelehjärtan och tofflor med hjärtan på är gulligt att få?

Vattenkannor är så jäkla underskattade. Fick en i julklapp och den har underlättat min vardag, vem kunde veta att blommor ska vattnas så jävla ofta och hur krångligt det är att vattna med typ ett glas (extremt mycket I-lands problem över detta I know). Men det här är något ni kommer inse när ni flyttar till egen lägenhet och skaffar mer än en blomma.

Jag är sugen på mammas hembakade kanelbullar. Är de varma och nybakade finns det fan inget som slår det.

Vad tänker ni på just nu? Dela med er, oavsett det är intressant eller inte :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,
Superfin blogg! 😊
nouw.com/tildaolofssons
Ida ,
Hes röst är sexigt 😉 Vill också skriva mer. En bok vore drömmen men väldigt tufft psykiskt att gå igenom allt... Nybakta bullar är typ det bästa som finns 😋 Köp sånna frysta o värm i ugnen. Smakar som hembakta 😀
onlyonewaytogo.blogg.se
PetterssonVilma
PetterssonVilma,
älskar listor som den här!!
nouw.com/petterssonvilma
isabylund
isabylund,
Åh kul 😘🙏🏽
nouw.com/isabylund
Emma Engström,
Åhh det hoppet om våren <33 Har känt det nu när solen varit framme, men blev lite less när pappa berättade om snön som förmodligen kommer hit imorgon igen, håller dock tummarna att det inte blir så mycket! <3
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
I know, blir deppad på riktigt när jag ser löpsedlar som ”nu kommer vargavintern” eller ”snökaoset på väg”. Ge-mig-vår 😅
nouw.com/isabylund
MatildaWaern
MatildaWaern,
Älskar din blogg, behövs fler tjejer som du som inspirerar<3
nouw.com/matildawaern
isabylund
isabylund,
Men åh, vad fin du är som säger så❤️ Tack!
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha själv är jag irriterad på vårkläderna då de är för kalla för att jag ska kunna köpa och använda dem nu!
nouw.com/celinelundqvists
nittiosex
nittiosex,
Så fina o mysiga bilder!
nouw.com/nittiosex