STORT TIPS KRING INSTAGRAM

Två bra riktlinjer:

Avfölj: konton som får dig att känna dig ful, får ditt eget liv att kännas tråkigt, får dig att fundera på om du kanske ska ”deffa till kroppen lite” eller får dig stressad över framtiden för du inte är på samma plats i livet som dem. Konton, som bara genom en bild, kan vända hela mitt humör från pepp till depp och ditt självförtroende från topp till bott, ja de är inte rätt konton för dig. Otroligt onödigt att utsätta sig för.

Följ: konton som gör dig glad och peppad, inpsirerar eller har jävligt vettiga captions som ger dig motivation till mål du har i livet. Nya grejen för mig är konton som sprider någon form av ”kunskap” så man får sig en tankeställare av det man läst. Ofta gällande självkänsla, selflove och mental utveckling. Det är sånt jag diggar på Instagram nuförtiden, haha.

Appropå det här ämnet - vilket är ert favoritkonto på Instagram? Kommentera nedan så kan jag skriva ett tipsinlägg med dem sen ifall det blir tillräckligt många ;) vi kanske kan hitta nya favoriter allihop!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Men alltså JA! Att avfölja konton som får en att må minsta lilla dåligt är det bästa jag gjort. Att följa kroppspositiva konton istället har räddat mig! Eller bara att följa saker en gillar och blir glad av. Sååå härligt. ❤️
nouw.com/joywesterberg
isabylund
isabylund,
Jaa med tanke på hur mycket tid jag ändå ”utsätter” mig för instagram så ska det fan vara saker jag mår bra av som möter mig där 😊 tänk ändå det kan vara så svårt stt inse vad som egentligen är bra/dåligt för en. Krma❤️
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ja ja ja!!! Jag har faktiskt börjat med detta, samt vilka jag har kontakt med över sociala medier, varför utsätta sig för saker som får en att må dåligt?
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Exakt! Så dum grej, skulle man knappast göra lika ofta i verkliga livet tror jag.. bra där tjejen!❤️
nouw.com/isabylund