SÖNDAGSUTFLYKT & ETT SERIETIPS!

I söndags åkte jag hit för att utforska mitt nya område. Haha verkligen så deppig bild men love it anyways!

Mötte upp Katja. Vi kommer bo såå nära varann och det är så kul! Äntligen en vän som man kan träffa lite snabbt sådär bara utan att behöva åka kommunalt över halva stan.

Vi köpte glass!

Och gick ner till Karlsbergs slott för bad. Tänkte skriva "sol och bad" men insåg att det var rätt mulet. Märkligt väder i söndags, så kvavt! Appropå det så är mina föräldrar är i stugan i Norrland nu, igår åskade det som fan där och blixten slog ner i ett hus ca 50m från vår stuga, det började brinna och brandkåren fick komma dit. Hur läskigt? Så nära..

Hej finisar!

Ett snabbt blogginlägg med några bilder från min söndag, en riktigt fin dag :) Är på jobbet nu och håller på att svettas ihjäl, det är säkert 35 grader här på lagret och jag springer runt massor, får nästan panik av syrebristen! Måste nästan iväg och bada när jag slutar, känns som bästa grejen att göra idag!

Blir ett inlägg med lite blandade ämnen det här märker jag men igår började jag ta MSM. Sköt lite på det av olika anledningar men så såg jag Bianca Ingrossos video om hur bra det är för hår, naglar etc och började direkt, haha.

Ni ska få ett serietips också innan jag återgår till jobbet. Brukar aldrig se annat än crime/drama, speciellt inte komedier, men det är en ny som heter "Good girls" och handlar om förortsmammor som rånar en affär. Så rolig (sett 1 avsnitt men ändå).

Hoppas ni har en fin dag hjärtan. Puss!

PS. om någon av er är dietist/läkare och kan hjälpa mig med recept på näringsdrycker är jag förevigt tacksam. Är omöjligt att få tider hos någon såhär under sommaren.

Puss igen!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ida,
Det är äckligt varmt idag. Luften står still! Går det inte få en tid med en läkare via appen kry?
onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
Jag tror inte de kan skriva recept på ND väl?! Tror Kry det "bara" är sånt man inte behöver ha träffat personen för att avgöra om det är rimlig medicin..
nouw.com/isabylund
Cecilia
,
Hej! läkarstudenten här igen. Är tyvärr klar med mitt underläkar-sommarjobb och har sommarlov = har ej längre tillgång till en förskrivarkod pga har ett år kvar av utbildningen osv. Men ring vårdcentral och säg att det gäller recept så bör du kunna få en telefontid snabbt med en distriktsköterska som kan förmedla till läkare som kan skriva ut utan att du behöver göra ett fysiskt besök.