SÖNDAGSFIKAT AT ITS BEST

Innehåller affiliate-länkar

Oj hörrni, det där kändes inte som jättebra engelska i rubriken! Haha, men hur skriver man då? Usch vad man tappar språk snabbt efter skolan.. Hursomhelst kanske ni förstår vad jag vill förmedla - jag hade en bra söndagsfika förra veckan! Givetvis med partner in crime ovan (aka @matildaberlin) och Lisa.

Vi gick till Garba i Vasastan som jag sett och hört så mycket om! Trodde det skulle vara knökat som på alla poppis ställen en söndag men det var så lugnt och skönt. Älskade lokalen också som var ljus och fräsch!

Det kändes som hela stället hade ett ganska nytänkande koncept. Låg en bar i samma lokal som caféet, varje söndag efter 16 ställde de fram brädspel så det var ”brädspelskväll” och vissa kvällar var även en DJ på plats.

Vi fick också en egen liten genomgång av vad de hade för fika och vad det innehöll, bara en sån sak va!

Vi tog dock bara cappuccino och te men var himla trevligt ändå. Satt där en bra stund och pratade om djupa ämnen, som att avsluta relationer som inte längre ger en något, och lite lättsammare sådana som drinkkvällar och dejtinglivet.

Efter någon timme skiljdes vi åt och jag tog en spontan tur till Mall of Scandinavia för att avsluta veckan på bästa sätt, nämligen genom att spendera pengar :))) Hittade dock inte alls mycket som kändes 100 men kom i vanlig ordning hem med ännu en croptop (MÅSTE SLUTA??) och en stickad kofta på 75%. Kap! SÅ nöjd.

Nu: hämta ut ett paket och sen fixa middag. Hoppas ni har en bra dag, pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer