SÖNDAGSFIKA, VINTERKYLA & ETT INTRESSANT TIPS!

I söndags var jag som sagt och fikade på Urban Deli, ett av mina bästa caféer i stan just nu. Jag var inte mitt vackraste jag efter kvällen innan så tog mina maffigaste örhängen för att dra uppmärksamheten dit istället ;)

Emilia var iallafall inte sliten hon. Såg ut som en solstråle!

Bullar + kaffe är fan en av de bästa ätbara kombinationerna som finns. Delad förstaplats med leverpastej + smörgåsgurka och digestivekex + choklad.

Gott fika tillsammans med en catch up från senaste halvåret blev ett perfekt avslut på helgen.

Hola amigas! Check på veckans fikarapport här i bloggen då, haha.
Usch vad det blev kallt ute från en dag till en annan, måste börja med vinterjackan snart tror jag. Gillar inte! Gillar dock effekten av att vi ställde om klockan i söndags. Igår vaknade jag 7.20, solen sken in genom fönstret och jag var superpigg. Så underbar start på veckan!

Nu ska jag jobba men vill bara snabbt tipsa er om serien Din hjärna som finns på SVT-play. Det är med hjärnforskaren Anders Hansen och handlar (förvånansvärt nog, haha) om hjärnan. Jag tycker sånt är så jäkla intressant!! Det var min psykolog som tipsade om den serien just för att man kan lära sig en del om hur vi funkar och varför man känner, tänker och reagerar som man gör på saker. Det sista avsnittet kändes mest passande för mig så har bara sett det, men spana in hela serien om ni också intresserar er för sånt. Kunskap om hjärnan är vägen till en välmående hjärna som jag brukar säga!

Ha en härlig tisdag, drick massa te eller kaffe och mys så mycket ni kan inomhus, pusspuss!

#bestofnouw #cafetips

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Delila,
Sååå fikasugen jag blev nu!
delilabasic.devote.se
isabylund
isabylund,
Är jag alltid!! Haha😍
nouw.com/isabylund