SOMMARDRÖMMAR & VECKAN SOM GÅTT

Börjar med några härliga bilder som gör mig så sommarpepp! Eller snarare resepepp kanske för det är väl inte klassisk svensk sommar, men ändå ;)

Hej mina fina! Hur är er vecka so far? Min har faktiskt varit himla bra och väderprognosen för kommande dagar ger en känsla av att den bara kommer bli ännu bättre :) Har inte spikat helgplanerna än men ska försöka hänga ute i solen med vänner så mycket det går för jag mådde så jäkla bra av det förra veckan. Sen ska jag även träffa bästis, dricka vin och finslipa på grupparbetet så vi kan skicka in det på måndag.

Det var ett tag sen jag vardagsbabblade med er så kan recapa några saker som hänt:

- Har varit på Trattorian och druckit vin. En måndag! Då kände jag mig som en riktig livsnjutare :))

- Det har varit fullt upp med grupparbetet och sen har jag börjat så smått med tentapluggandet också. Delkurserna, och därmed veckorna, går snabbt nu hörrni! Känns som jag skriver om nya tentor hela tiden.

- Har äntligen deklarerat!! Oj oj vilken lättnad! Eftersom jag har enskild firma så är det inte ”bara att godkänna” som för de flesta andra, så det är därför det blir sånt ångestframkallande projekt som jag skjuter på onödigt länge.

- Var på fotvård igår, very well needed!

- Sett filmen The Wife på Netflix. Den handlar om frun till en Nobelpristagare i litteratur och vilka uppoffringar hon gjort för att han ska nå dit han nått. Handlingen hoppar mellan nutid, där de är i Stockholm för att ta emot priset, och tillbakablickar på deras liv från hennes perspektiv. Låter kanske inte så sexigt men den var riktigt bra, ett tips inför helgen!

- Har blivit lite kär i engelska med australiensisk brytning. Det är SÅ charmigt <3

- Jag har varit helt galen på renoveringen som pågår utanför porten. De borrar i betongen igen och det är fan tortyr när man är hemma och pluggar/försöker lyssna på en föreläsning. Samt att de drar igång strax innan 7 på morgonen. Nog för att hantverkare har skeva arbetstider men det är väl ändå att ta i?

Haha fy vilken tråkig vecka det låter som jag haft, men jag har ändå känt mig ovanligt tillfreds. Och vet ni vad? Om ca 1h ska jag ha en andra intervju för det där jobbet jag såå gärna vill ha. Håll tummarna för mig! Hoppas ni får en fin helg babes. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer