SOMMARDAGAR & VAD SOM HÄNDER I VECKAN

Hej och välkomna till alkohol-bloggen! Känns som det är något alkoholrelaterat i varje bild nuförtiden.. #summerlife. Men äsch, känner inte att jag orkar/behöver försvara det för ni vet redan att sociala medier absolut inte visar hela verkligheten och blablabla. Tänkte istället visa några blandade bilder från senaste tiden.

Var på söder en kväll och försökte lära mig dricka öl, gick dåligt för den var hemskt äcklig. Mojiton smakade som ljuvlig saft efteråt :)))

Kan sakna att bo nära Sjöstan, trivdes så bra att ta kvällspromenader där // tänker alltid på att den där symbolen är så gullig!

Sol och bad vid Hornsbergsstrand. Eller nu ljög jag, bara sol för badkrukan här. Riktigt svettig dag så när det kom några och delade ut iskalla Naia så kände jag stark kärlek till mina medmänniskor.

Charmigt hus och somrig stig, allt ska fotas!

Att köpa nagellack är nog ett av de mest beslutsångestframkallande valen för mig, även om det handlar om de här för 25kr. Hur kan det finnas så många olika nyanser av rosa? Slutade iallafall med den ovan och en ny highlighter. De där från H&M är så prisvärda, ger ett grymt glow!

Och idag var vi på utflykt till Bergianska Trädgården, supermysigt! Känner mig dock helt matt nu efter en dag "på landet" med så mycket frisk luft, sol och ovana intryck haha.

Ja men hej vänner! Hur mår ni? Med mig är det fint, första riktiga semesterdagen imorgon och jag är så taggad på kommande vecka! Imorgon är planen att träffa Lisa och sen packa för på tisdag åker ju jag till Gotland!! Även om väderprognosen ser jävligt dyster ut (regn varje dag, bra val av dagar Isa) så ska det bli så himla härligt att komma iväg någonstans. Och såklart även att få umgås med Matilda som jag faktiskt saknar jättemycket här i stan.

Har ni några roliga planer i veckan som kommer? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer