Hej hej raringar!

Vet inte ens om nån kommer läsa de här blogginläggen nu under dessa dagar när det ska vara så fint väder, men kanske ligger ni i en solstol och scrollar runt så här kommer en rapport om gårdagen. Skrev igår att jag hade haft en riktig kalasdag and that was true! Kände mig sådär skönt mosig på kvällen som man kan göra efter en dag ute i solen med frisk luft. Haha, jag är sån stadsmänniska som åker till söder och ba ”frisk luft ute på landet”.

Hursomhelst så träffade jag först Sarah i stan och strosade runt en stund innan jag mötte upp Amanda för att paddla kanot. Vi hyrde ett par vid Långholmen i 2h och det var SÅ SÅ kul! Jag trillade inte i förvånansvärt nog men fick en stor våg över mig så min kjol var dyngsur hela tiden. Samt på tunnelbanan hem, haha. Men det var verkligen bra träning för överkroppen och idag har jag träningsvärk i muskler jag inte visste fanns. Har berättat om det här äventyret för alla eftersom jag är så stolt över att ha gjort en *friluftsaktivitet* ;)

Idag händer det också roliga saker! Ska nämligen till Gröna Lund igen. Känner att jag måste ta mig an några fler attraktioner än sist, även om jag nästan blir nervös nu bara av att tänka tanken på att sitta i Fritt Fall. Men rädslor ska utmanas har jag hört :)) Innan dess ska jag ta en promenad och sen träffa psykologen.

Berätta om ert liv, vad händer? Vad ska ni göra idag? Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Att paddla är SÅ kul!!! Trodde aldrig ska skulle få se dig paddla här på bloggen men kul att testa nya saker 😉 onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
,
Haha plötsligt händer det vet du 😉nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229