SOMMAR-JAGET & LITE FRÅN VECKAN

Hej darlings! Hur mår ni? Jag mår så bra så och känner verkligen hur mitt *säsongsskifte* är här! Jag brukar ju säga att det finns en vinterversion och en sommarversion av mig och kortfattat så är väl sommarversionen mer levande, vill ha spontanitet och variation medan vinterversionen är mer i survivalmode och bara vill ha trygghet och rutiner. Haha, vinterversionen är mycket mer begränsad och styrs av de knäppa delarna av mitt psyke. Hursomhelst, det känns som sommarversionen är påväg att komma fram och jag älskar det! Har varit en bra vecka det här så jag tänkte sammanfatta den med några blandade bilder och tankar:

- Känner sånt starkt avund mot Nicole Falciani just nu. Dels för att hon precis flyttat till Rom som verkar vara en drömmig stad att bo i, men också faktumet att hon ba vågar slänga sig ut och fatta det beslutet lite spontant över en lunch. Vaaarför är inte jag en person som gör sånt?

- Vet ni vad jag cravear sönder atm? Snickersglass!! Halvsmält sådan! Nej men stopp och belägg det är bland det absolut godaste jag vet.

- Jag är lite sugen att skaffa heltäckningsmatta. Vet att det egentligen inte passar i min lägenhet men det är verkligen den ultimata lyxen enligt mig. Hotellkänsla varje dag.

- Har kommit fram till att en av mina absolut mest ångesttriggande situationer är när jag blir tillrättavisad. Värst är såklart att bli ”påkommen” med att göra något fel men det räcker egentligen med känslan av att någon inte verkar hålla med mig, eller tycka jag betett mig fel, för att jag ska må så dåligt. Att göra/vara fel, det är fan en känsla jag inte kan hantera.

- Var i Sundbyberg häromdagen, varje gång jag kommer dit slås jag av hur charmigt det är. Som jag uppenbarligen tycker om alla stadsdelar nuförtiden, hehe.

- Det är så cringe när personer som inte är komiker eller humorprofiler av något slag gör reels/TikToks där de försöker vara roliga. I 99% av fallen blir jag så besvärad när typ Hanna Friberg (love her tho) ska göra en rolig sketch eller någon PH-deltagare gör en *tokig* dans.

- Åh, jag älskar skylten till den här lilla gallerian. Är så jävla mycket svensk, deppig småstad på 80-talet över den!

- Känt mig så ful de senaste dagarna och funderat på om det är biologiskt att man faktiskt blir liiite mer ugly precis innan och under mens? Att kroppen liksom tillåter månadens fulhet att komma fram då för man behöver ändå inte attrahera en man eftersom sannolikheten att bli gravid just då är så liten. Haha känns ändå logiskt?! Fast väldigt icke-feministiskt :)))

- Såg den här tårtan på Instagram och kände starkt obehag! Fy den triggar min trypofobi (googla på egen risk) jättemycket! Vad är er spontana reaktion när ni ser den? Mums? Usch?

Varsågoda för rundturen i min hjärna! Berätta om er vecka vettja, vad har varit höjdpunkten hittills? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer