”SOMETIMES I’M THE TOXIC ONE”

Förra veckan skrev jag det här inlägget om saker jag skulle må bra av att acceptera. Som genom ett sammanträffande la Thefemalewarhol (aka bästa Instagramkontot - in och följ!) upp en story samma dag som handlade om just acceptans. Får alltid massa kloka insikter när hon delar vidare vad följarna svarat, det här är bara några exempel som jag screenshotade. Visst skriver folk så kloka och fina saker?

Speciellt de här två sista kände jag mig så träffad av! Kan inte riktigt avgöra om det är för att jag har väldigt höga tankar om mig själv (dvs att jag ser mig som en genomfin person som aldrig sårar någon) eller väldigt låga tankar om mig själv (dvs att jag inte har någon betydelse och skulle kunna påverka en annan människa) men det har aldrig ens slagit mig att det skulle kunna vara såhär i tex mitt dejtliv.

Det skulle vara så intressant att få veta hur den andra personen uppfattat mitt beteende, eller situationen generellt, vid tillfällen när jag blivit ledsen eller arg för jag tyckt den andra betett sig så jävla konstigt/fel. Skulle också vilja veta hur andra EGENTLIGEN uppfattar mig! Eller vill man det? Risk finns att det är helt självförtroendedödande men jag är nyfiken, av någon anledning har jag en känsla av att jag är expert på att misstolka situationer och människor, haha. Och när jag läste era ”fördomar” om mig (inlägg om det kommer snart) så insåg jag att de flesta verkligen inte alls stämde. Alltså, det var ingen som var elak eller förolämpande men det fick mig bara att tänka på hur lätt det är att ge en felaktig bild av sig själv och missuppfattas.

Lite tankar från mig bara, hoppas ni har en bra start på veckan <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer