SOLPROMENAD OCH VÅRKÄNSLOR

Igår tog jag, Ida och Elvis en solig promenad i området kring Birkastan, jäklar vad mysigt det är där! Har knappt utforskat de delarna av stan alls. Gick förbi flera mysiga caféer jag aldrig sett förr, som detta gulliga:

Gick också förbi bageriet Lillebror som enligt ryktet ska ha Stockholms bästa av typ alla bakverk som finns, dit måste jag någon gång när det är fikadags. Jag var glad för jag behövde varken vantar eller halsduk.

Heeeej hjärtan!

Jag veeet att jag tjatar om vädret men när vårkänslorna börjar smyga sig på är det som att jag återuppstår. Under vinterhalvåret existerar jag, under vår och sommar lever jag. Eller ja, jag får iallafall sån lust och nytändning att leva MER så detta är fan min primetime of the year. Är tyvärr ganska säker på att vintern kommer tillbaka snart så därför vill jag passa på att skriva ut hur glad jag blir när temperaturen närmar sig 10 grader och man kan ana den där vårstämningen. Tycker det är ett speciellt ljus ute och nästan ljud också. Haha, är det inbillning att det finns vårljud?

Det är nästan komiskt hur vi svenskar blir när det är fint väder. Absolut vanligaste meningen jag hört senaste dagarna är "vilket underbart väder vi har!". Säger det själv till alla jag möter, älskar väderprat haha.

Lisa kom precis hit så vi ska ut och fota, men först ska jag lista 3 bra saker från idag, det borde jag göra oftare för även om det varit en dålig dag så finns det nästintill alltid någon liten grej att lyfta.

- Vädret!! Otippat nog ;)
- Har fått hem en grej till ett superroligt samarbete jag ska göra längre fram.
- Har varit väldigt jobb-stressad sen jag var sjuk och hamnade efter men nu börjar jag känna mig i fas vilket är sån jäkla lättnad!

Kan ni inte dela med er av en bra sak från er dag? Det är väl härligt att sprida lite positivitet i kommentarsfältet! PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,
Fågelkvitter är väl ett typiskt vårljud 😊
ewees.blogg.se
Camilla
,
En positiv sak med dagen är att jag inte hade några hål när jag var hos tandläkaren 😊 ett år till nästa gång, Phu!
kraam
isabylund
isabylund,
Helt klart bra grej, skönt 😊
nouw.com/isabylund
malinkirstine
malinkirstine,
Men HALLÅ, hur fina bilder? Massor med vårkänslor <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså - det här vädret! Vågar själv inte alls tro på att det ävår än, för snart ligger det 3 dm snö där igen... Men alltså SOLEN! Mm, mm, mm! Så underbart! Och kul med samarbetet! Ser så mycket fram emot att se vad det är!! kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Jaa men tänker man får njuta så länge det vara istället för att inte njuta med tanken ”snart vänder det”. Hoppas du haft en fin dag hjärtat ❤️
nouw.com/isabylund
joywesterberg
joywesterberg,
Jag tjatar också om vädret, men av precis samma anledning - jag lever verkligen på vår och sommar. Under vintern existerar jag bara, knappt ens det. Även om vintern kommer tillbaka så får en ju ny energi att ta sig igenom den korta period som den kommer att vara. Väderprat är det bästa pratet! 💞KRAM!
nouw.com/joywesterberg
isabylund
isabylund,
Exakt så! Älskar vårpirret😍
nouw.com/isabylund
lindzy
lindzy,
Åt en så smarrig sushi till lunch med bästa Josefin & Vanja i lurarna som sällskap.
nouw.com/lindzy
isabylund
isabylund,
Åh vad härligt! Bra pepp-podd från dem och gott kök! Helt klart ett plus från dagen 😊
nouw.com/isabylund