SKULLE VILJA SAMARBETA MED..

Innehåller affiliate-länkar

Min vita topp hittar ni här

Är det något företag jag gärna skulle vilja ha spons av just nu så är det Gina. Var i en fysiskt butik på stan igår och de hade så mycket fint! Deras flöde på nya plagg är ju orimligt snabbt (hej konsumtionshets!) och de olika kollektionerna är antingen jättemycket jag eller absolut inte min stil. Men som sagt så är det just nu väldigt mycket som är so much me! Skulle tjoa av lycka om de skrev och ville göra samarbete med mig, det skulle gynna min ekonomi! Tror tyvärr inte jag är högst upp på deras *Influncer-önskelista*, haha.

Anyhow, ska visa er mina topp-3 favvisar!

Varför känns det som alla tidigare budgetkedjor blir allt dyrare? Eller så är det jag som blir allt snålare :)) Tycker iallafall de här två var så fina men ändå lite pricy om man tänker hur pass lite tyg man får, haha. Den rosa lockar dock väldigt mycket!

Trendspanare som jag är så verkar det som lite sportigare looks är inne. Det älskar man ju!! Byter alltid om till mjukiskläder så fort jag kommer hem, säg att ni är likadana? Förstår verkligen inte folk som har jeans när de bara är hemma och hänger!? Den här tröjan var härlig färg och modell!

Vad har ni för shoppingvanor? Haha undrar faktiskt uppriktigt! Köper ni mest second hand? Eller online? I butik? Kanske syr egna plagg? ;)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,
Ääälskar den toppen, har den själv och använder hela sommaren haha!
nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,
Haha den är så skön också! Love it!
nouw.com/isabylund
Ewe,
Skulle säga 60% nätshopping och 40% i butik 😊)
ewezz.home.blog
isabylund
isabylund,
hmm jag är nog snarare 10% online och 90% i butik.. men sen är ju jag tant också sååå😬
nouw.com/isabylund
Hilma
Hilma,
Ja alltså Gina har verkligen levererat på topp den senaste tiden, helt klart! Så ett samarbete med dom vore ju inte fel 🤗 stor fredagskram fina du!
nouw.com/hilma
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så mysiga plagg! Har oftast handlat online men nu under corona har jag försökt köpa det jag behöver i butik om det funnits. Sen älskar jag gå kolla på secondhand och har fyndat en hel del porslin men inga kläder än... känns så mycket lättare för killar att fynda kläder på secondhand i min mening😅
nouw.com/emmeliesehlin
isabylund
isabylund,
Jaha, handlar du MER i butik under Corona? Haha trodde folk gjorde tvärtom🙈
nouw.com/isabylund
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha kanske det men bor i sån liten stad och vill inte att butikerna ska försvinna🙄
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Dom har så jäkla fina saker, dock överprisat överallt tycker jag... Puss
nouw.com/linndossing