SJU SAKER SOM GJORT MIG GLAD

Innehåller affiliate-länkar

Hej snyggingar! Jag har känt mig lite gnällig här i bloggen på sistone så nu tänkte jag kompensera det genom att lyfta några vardagssaker och tankar från sistone som gjort mig glad.

1. Har mysfikat saffransbulle. Var på Fabrique med Lisa och det var så himla trevligt och gott. Mina fingrar luktade saffran hela kvällen sen, blev lycklig haha.

2. Är så nöjd med min mobil. Tänker fortfarande positiva tankar om den flera gånger om dagen, får se hur länge det håller i sig hehe. Mest handlar det om batteriet, är fascinerad av hur länge det klarar sig!

3. Jag känner mig ovanligt lugn i mitt bekräftelsesökande. Vet egentligen inte om det är bra då jag tror orsaken till det är att jag inte har energi att orka analysera andras beteende mot mig, eller att jag helt enkelt tappat hoppet om vissa personer. Men oavsett orsak så är det rätt skönt att få en paus i övertänkandet.

4. Åhléns har börjat sälja Adoore. Tycker de har så fina klänningar, den här är verkligen perfektion. Jag är svag för kombinationen vintermaterial + sommarplagg.

5. Fastnat för serien The Queen's Gambit. Ni har säkert hört om den, handlar om en tjej som är en naturbegåvning på schack. Haha svårt att sälja in den handlingen på ett sexigt sätt men den ÄR riktigt bra och som ni säkert vet vid det här laget blir jag glad när jag hittar något bra att följa.

6. Bilder på djurbebisar. Scrollade länge i ett sånt album på Pinterest och ville nästan gråta. Mina favoriter är de här två ovan: myskoxebebis och åsnebebis. Nu överväger jag att skaffa mig en myskoxe som husdjur.. btw, applåd till den som kan säga myskoxe snabbt fem gånger utan att sluddra!

7. Jag ska snart åka hem till Karlstad. Det har nog aldrig gått såhär lång tid utan ett besök i min älskade hemstad och jag saknar den. Främst personerna där såklart men jag har även en viss småstadslängt.

Vad gör er vardagsglada just nu? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer