SISTA FEBRUARIVECKAN & PÅ MIN TO-DO LIST

Bara för ni ska hamna i rätt mood inför veckan så börjar vi med några härliga inspobilder. Jag blir iallafall pepp av dem!

Hej finisar! Ja men ni ser ju rubriken, om prick en vecka är det mars och det känns så jävla härligt. Smygvår! Även om det regnat och varit grått hela helgen så har jag varit så tacksam för plusgrader. Haha, ni förstår nog inte exakt huuuur negativt påverkad jag blev av den här kylan som varit nu i februari. Allt känns bara lite lättare nu när det inte är tortyr att gå utanför dörren.

Hursomhelst, åter till veckan! Har inte jättestrukturerade planer för denna heller men på min att-göra-lista står bland annat detta:

- Några olika föreläsningar.
- Åka till bibblan och låna en kursbok.
- Fikadejt med @matildaberlin ikväll.
- Hämta ut ett paket.
- Träffa bästis <3
- Börja med en obligatorisk labbuppgift.
- Söka jobb.
- Förnya mitt gymkort.
- Träffa några andra vänner.

Ser fram mest emot: har ganska mycket socialt inbokat och det känns så skönt. Behöver det extra mycket nu när jag jobbar mindre och plugget är på distans. Sen ska det bli 9 grader och sol i helgen vilket vore otrooooooligt om det stämmer :’)

Mindre pepp på: ska ha mens. Vilket även innebär att jag kommer få PMS vilken sekund som helst och jag oroar mig nästan inför det varje månad för min hjärna kan bli such a dark place vid PMS nuförtiden. Måste även hitta ett nytt extrajobb vilket är svårt när man pluggar oregelbundna tider och inte kan binda upp sig på ett visst schema. Just nu är jag i ett sånt läge att det är för lite att enbart ha skola (blir sysslolös vilket är farligt för mig) men för mycket att ha ett ”seriöst” jobb (blir stressad). Det där är mitt stora dilemma som faktiskt är jobbigare än det låter.

Nog med babbel, nu sätter vi igång med veckan tycker jag. Hoppas ni får en fin måndag, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer