SEX SAKER OM MIG

☆ Jag bryr mig inte alls om antalet likes på Instagram. Eller det klart jag skulle tycka det är kul att få flera hundra men jag kollar aldrig hur många jag fått, jämför inte antal på olika bilder eller vad andra får osv. Skönt!

☆ Jag har alltid haft en känsla av att jag kommer dö (eller iallafall skadas) av fallande föremål i huvudet. Tycker därför det är läskigt att gå vid byggarbetsplatser eller längst husväggar där det är istappar.

☆ När jag var liten klippte mamma mitt hår superkort under en period, kommer nog aldrig ha det igen. Några andra barn på gatan kallade mig för pojke and that still hurts.

☆ Det är nått med mig och relationer till andra människor som inte är sunt. Jag är ALLDELES för beroende av andra för att må bra. Vet verkligen inte hur jag ska ta mig ur det..

☆ Klarar inte av långsamma människor. Eller omständiga. Det bara kryper i kroppen av mig när folk segar eller står och funderar i evigheter på de enklaste sakerna som det bara är att göra.

☆ Jag är grym på att göra analyser av andra människor trots att man precis träffats. Brukar göra det på vissa av mina dejter (om alkohol är inblandat, haha) och jag har ofta skrämmande mycket rätt. Personkännare tror jag det kallas :))

Berätta något om er som jag inte vet?!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Haha känner igen mig med långsama människor 😂nouw.com/beatrixerixon
linndossing
linndossing,
Amen hur kul att få veta med om dig?! Så kul!! Kramnouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Haha gullis! Kul att du tycker så😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229