SEPTEMBER, VECKANS PLANER & BLOGGTIPS!

Tror det sas nått roligt på bilden till höger, haha.

Vin och glass är en utmärkt kosthållning!

Hej och glad måndag!

Vilken fin helg det blev hörrni! Trots att vi gick in i september (aka första höstmånaden) så har det känts somrigt och härligt. Berättar mer om helgen i eftermiddag för nu ska vi kika på veckans planer.

MÅNDAG: ska snart ge mig ut på en promenad och sen ska jag jobba med Ida. Hon behövde hjälp med lite grejer så ska hoppa in, superkul! Ett kärt återseende :)

TISDAG: ska ta en mysfika med @amandalarssons. Vi har mycket att catcha up om så känns välbehövligt! Sen på kvällen ska jag iväg och ta ett glas vin.

ONSDAG: har bokat ett yogapass på förmiddagen och sen vill jag verkligen få tid hos min psykolog. Så håller tummarna för att han ska ha en lucka!

TORSDAG: ska på en jobbintervju! Ni skulle skratta högt om ni vet på vilket företag så håller det för mig själv ett tag till, haha.

FREDAG: ska träffa en kompis, jobba lite med Welloteket och sen eventuellt ta en AW.

HELGEN: den tar vi längre fram för jag har verkligen inte planerat något. Varit lite sugen att åka hem till Karlstad men kan inte bestämma mig, så låter helgplanerna vara öppna ett litet tag till.

Innan vi startar igång veckan vill jag sprida lite bloggkärlek genom att rekommendera några blogginlägg ni borde spana på:

1. De senaste inläggen hos @celinelundqvists. Hennes blogg är en enda stor resedröm just nu.

2. Vem blir inte sugen på fest av detta inlägg? Hint och idéer till mina kompisar om vad ni kan styra upp när jag fyller år i oktober :))

3. Kolla in denna matporr hos @Maawl. Får även alltid så mycket modeinspo av den tjejen, även om hon är frustrerande snygg! Haha.

4. Det här inlägget hos Tove fick åtminstone min höstdepp att kännas bättre. Kanske kan bli mysigt ändå?

Har ni nån bra blogg eller vettigt inlägg att tipsa om så gör det gärna i kommentarerna. Ha en fin måndag! PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Maawl
Maawl,
Meeeen alltsåå tack GULLIGA DU! ❤️🙌🏻 Hoppas du får en superfin vecka, låter som bra planer! 😘 kram!nouw.com/maawl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! krama amanda hårt från mig! Och stort lycka till på intervjun fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229