SENASTE FRÅN MOBILEN

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Nu är det hög tid att ta en titt i kamerarullen och se vad som blivit över från de senaste veckorna, don't u agree?

Lite blommor är alltid trevligt att börja med. Apropå blommor så har jag märkt att jag är usel på att avgöra ifall de är i plast eller äkta. De är ju så verklighetstrogna nuförtiden! Rätt säker på att dessa är plast dock men det tar jag enbart pga att de inte står i vatten.

Igår åt jag choklad och myste i soffan. Sjukt (SJUKT!!) att något kan vara så gott som Pigall är.

Här är en close-up på mina nya örhängen. Som i och för sig inte är så nya längre men ändå.. 29kr/st, ett kap kallar jag det!

Kom på mig själv med att stanna till och spana på köksredskap *just for fun*. Där fick jag åtminstone några välbehövliga vuxenpoäng. Men det var faktiskt väldigt fina färger, som små karameller!

Några fler av produkterna jag fick med hem från kontorsrensningen för någon vecka sedan. De här tillskotten är alltså godisliknande små nallar som ger nästan 50% av dagsbehovet av diverse ämnen. Fattar inte hur det är möjligt? Men älskar det, ifrågasätter inte utan bara köper rätt av och knaprar på.

Usch, det är nått med svarta fingervantar som för tankarna till seriemördare tycker jag. Men vill bara visa ett av mina mest ätna livsmedel, även den absolut bästa kvargsmaken. Tror att jag snittar 4-5 sådana i veckan, och har gjort det senaste året, utan att tröttna.

Var vårljus ute häromdagen! Haha, hands up ni som tröttnat på mitt prat om vår och väder :))

Sergels Torg i kvällsljus. Vi får nog inte mer New York-känsla än såhär i Stockholm skulle jag tro.

I går avslutade jag veckan genom att åka till Liljeholmen för att..

.. söndagsfika! Åh vad jag gillar den aktiviteten, är alltid lika mysigt.

När jag gör sådana här inlägg med vardagsbilder dras jag alltid mellan två sidor:

1. Den ena som har ett behov av att ”försvara” min halvtrista vardag, nämna något om pandemin och att jag hoppas allt blir som vanligt snart så man kan börja leva igen (egentligen högst oklart om jag skulle ha så mycket roligare bilder om det vore en pandemifri februari tbh). Som att jag vill förekomma om någon av er skulle tänka att jag har ett tråkigt liv.

2. Den andra sidan känner att det är jävligt tröttsamt att hela tiden nämna att tillvaron inte är så händelserik, och säkert ganska tröttsamt att läsa inlägg också där personen ofta påpekar hur tråkig dens blogg är just nu. Vill inte heller spä på den ”sociala normen” som jag tycker finns idag, framförallt på sociala medier. Vet inte om ni kan hålla med om det men jag tycker man ska ha en så händelserik och varierad vardag och umgås med folk 24/7 för annars är det ju något fel på en. Absolut att det ses som okej att ha egentid (till och med duktigt och välbehövligt) men då ska det dels vara självvalt men också följa med en förklaring så det blir uppenbart att det är ett undantag från ett annat väldigt hektiskt liv. Typ ”har hemmaspa ensam denna lördagkväll MEN det är bara skönt efter en så intensiv vecka och imorgon kommer min sambo hem igen så då blir det full rulle”.

Okej nu svävar jag kanske iväg så lika bra att sätta punkt. Hoppas ni har en bra start på veckan, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer