SEMESTER & ANNAT SOM ÄR KUL!!

Hej hallå godingar! Nu har denna tjejen gått på semme! Det känns faktiskt otroligt skönt, även om det är med viss fasa då jag inte riktigt vet hur jag ska fylla mina dagar?! Haha men ska bli härligt att kunna sova ut, slippa ansvar och krav i några veckor och åtminstone ha möjligheten att vara spontan och dra iväg på saker om det dyker upp. Har bland annat bokat biljett till Gotland och bästa @matildaberlin nästa vecka, längtar! ska bli SÅ KUL!! Ska visa er lite annat skoj som hänt de senaste dagarna också.

Har bland annat varit på AW på Bank hotel. Det är alltid trevligt! Denna gång med Anna och Amanda och det var så mysigt att ses igen.

Deras utsikt <3 Drack alkoholfritt bubbel och pratade om relationer, sommarplaner och mat. Typ mina vanligaste samtalsämnen nuförtiden haha.

Värdefull stund! Att AW:a är nog ett av mina bästa sätt att umgås.. rimlig tid, fortfarande soligt och härligt ute och man dricker lagom.

En annan dag var jag på promenad och gick förbi fina blommor som genuint gjorde mig glad, var något med färgerna tror jag?! Sa till mamma i telefon ”nu måste jag lägga på, såg en fin sak att ta bild på” och kände mig som en tönt när jag smet in och fotade dem. Det gör jag alltid när jag tar bilder, speciellt om jag ser nått fint bland folk på stan. Känner mig lite fånig och skamsen. Skulle aldrig kunna bli youtuber och tvingas gå runt och vlogga in public. Djup skam.

Igår drack jag islatte i solen med Liv. Som jag alltid säger efter våra träffar så är hon så jävla klok. Hon är liksom så.. vettig? Och så bra på relationer, det imponerar på mig. Alla skulle verkligen behöva en sån vän i sitt liv, någon som ger en känslan av att det är okej att vara precis som man är, även med sina knäppa och ”too much”-sidor. Fotade också konsten inne på toaletter, oj vad jag har läst mycket klokt OCH korkat på toaletter genom åren. Verkar som folk får mycket insikter där.

Hur har er vecka varit? Ge mig en liten update från livet vettja? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,

Ååh ser ju jättehärligt ut!! Jag har min sista semestervecka denna vecka, men all semester man får känns så värdefull. Att bara vara liksom, oavsett om det är stora planer eller att bara ta det lugnt! Jag var på västkusten början av veckan men nu blir det bara lugna sista dagar på landet! Ha en underbar semester!! ❤️

nouw.com/sofiahaag