SÅNT SOM GJORT MIG GLAD

Hej vänner! Hej måndag! Hej ny månad!

Tänkte börja den här dagen med att lista några saker som gjort mig glad och hoppfull på sista tiden. Jag har ju verkligen inte varit superbra på att se på livet med ”de rosa glasögonen” på sistone, snarare har det varit väldigt mörka glasögon på, haha. Nu är det dags att ändra på det mindsetet (försök nr 3456) för jag kan inte ägna hur många veckor som helst med att bara längta efter det som väntar där framme, man ska njuta av resan också som en säger :)) Så här är som sagt några ljusglimtar från förra veckan!

1. Kaffedejt med bästis. Jag säger det varje gång men oj vad de där stunderna betyder mycket. Det var dessutom efter min tvådagars PMS-svacka så behövde VERKLIGEN den där terapistunden! Hon är min guldklimp.

2. Våriga blommor på stan. Gör mig alltid glad, blommor är fan ett mirakel för måendet. Borde ha som standard att köpa hem en bukett färska varje vecka men det ingår inte precis i en studentbudget. Får bli ett mål för framtiden!

3. Att gå utanför sin comfortzone. Inte så nice innan men stoltheten efter gör det såå värt det! Denna gång innebar det att bjuda hem en man till mig i fredags, haha. Det låter inte som en big deal men jag är så himla obekväm med det, av flera olika anledningar som vi kanske inte behöver gå in på här, men det var iallafall supertrevligt! Och det känns alltid så bra när jag gjort något liiite obekvämt för jag måste lära min hjärna att obekvämt inte är lika med farligt eller fel och det måste inte undvikas.

4. Ljusare färger i butikerna. Ja men snälla nån vilket glädjepirr jag får av tanken på att klä mig i pastellfärger och vårjacka. Ironiskt nog var jag klädd i helsvart från topp till tå (även strumpor och underkläder) den dagen jag gladdes över detta, haha.

Nu måste jag pysa iväg mot jobbet! Den här veckan är fullspäckad med seminarieuppgift, föreläsningar och dessutom massor på jobbet. Men jag klagar inte, sysslolöshet är nästan värre för mitt välmående så.. Hoppas ni får en fin måndag! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så fin du är💕

nouw.com/louiseedling
isabylund
isabylund,
beattriicee
beattriicee,

Önskar att man bodde i Stockholm för tillfället då jag älskar när det finns blommor över allt som gör en så glad! ❤️ Fint inlägg och härligt att läsa!

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,
Haha jaa sånt lyckopiller ❣️
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Men gud va kul med dejt!!!! Brb ska skriva till dig och få reda på allt 😉 men så kul inlägg, positivitet behöver vi ❤️ Puss
nouw.com/linndossing
Anngelic
Anngelic,

Jag har förbjudit mig själv att köpa mer svara kläder, om jag inte hittar en klassiker som alltid kommer att hålla i längden. Mer färg ska in i min garderob nu 😊

nouw.com/anngelic
isabylund
isabylund,
Låter som en bra plan! Man blir ju så glad av färg 😍
nouw.com/isabylund