SÅNT SOM ÄR ÖVERSKATTAT & UNDERSKATTAT

ÖVERSKATTADE SAKER

- Sola på klippor. Innan ni säger nått nu, jag veeet att jag skrev senast för någon dag sedan om hur härligt det är. Men när jag tänker efter är det rätt obekvämt och bökigt. Så svårt att hitta en skön ställning liggandes på en sten.

- Festivaler. Ofräscht, obekvämt, man missar de flesta av de bra spelningarna ändå, dreggigt. Näe, det är faktiskt inte så mycket positivt med festivaler.

- House. Musikstilen alltså. Allt låter typ lika och det är tråkigt att dansa till. Där blev jag just 69 år istället för 29, haha.

- Ärlighet. Det här har jag sagt förut, men man måste faktiskt inte vara så jävla ärlig jämt. Vita lögner är himla bra att använda sig av ibland.

- Game of Thrones. Människor verkar ju helt besatta av den serien?! Har inte alls fastnat (av det halva avsnittet jag sett haha).

- Skaldjur. Tror ni att någon på riktigt tycker det är gott med ostron? Kräftor? Eller calamares? Usch, ryser bara av att tänka på det.

UNDERSKATTADE SAKER

- Redbullvodka. Första tanken är att det är en billig drink man drack på Sunny Beach som 18-åring, men det är fan rätt gott. En kombo av energi och alkohol bäddar ju för en glad kväll!

- Planering. Det är inte tråkigt att vilja planera och ha struktur på saker man ska göra. Ofta är det ju planeringsmänniskorna som får saker att lösa sig. Man är inte härligare för att man är spontan.

- Sällskapsspel. Så jäkla kul! Som yngre var det lite töntigt att spela spel (åtminstone i min värld) och jag tror den töntstämpeln hänger kvar så sällskapsspel får inte riktigt en ärlig chans.

- Citatet ”tiden läker alla sår”. Vet att många blir provocerad av det halvklyschiga citatet men jag tycker ändå det stämmer rätt bra. Självklart läker inte ALLA sår helt men utifrån mina egna erfarenheter så är det mycket som blir bättre av sig själv bara man låter tiden gå. Typ heartbreak, dumma saker man gjort, saker som i stunden var förjävliga.

- Vaniljglass. Tråkigt säger vissa, klassiker av en anledning säger jag! Funkar alltid alltid.

Har ni något att lägga till på listan? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Haha oj så olika vi är. GoT är min absoluta favoritserie. Iallafall de första säsongerna. Jag tror också starkt på att ärlighet varar längst och hatar när folk drar vita lögner för mig. Men house är verkligen så överskattat, lika så festivaler. Där håller jag verkligen med! Vaniljglass är ju hemskt om en inte blandar i något annat, men bordsspel är ju livet! Jätte kul inlägg:)
nouw.com/feliciamanai
isabylund
isabylund,
Haha ojdå! vi får agree to disagree om vi nån gång hamnar i ett samtal om de ämnena 🙈
nouw.com/isabylund
sofiahaag
sofiahaag,
roligt inlägg!!
nouw.com/sofiahaag
sandrakannasto
sandrakannasto,
Alltså så roligt inlägg! Jag har inte kollat ett enda avsnitt av Game of thrones, tror inte heller att det är något för mig!😃 Kram❤️
nouw.com/sandrakannasto
isabylund
isabylund,
Kul att höra! haha nä men känner bara utifrån trailern typ att det inte är min grej 😉 kram fina!
nouw.com/isabylund
Ajli,
SÅ KUL INLÄGG 😃 Jag håller med om alla saker du tycker är underskattade! Tror jag i alla fall, har nog aldrig druckit redbull vodka, men jag gillar redbull och jag gillar vodka, så det verkar rimligt! Måste säga att jag, på riktigt, tycker att kräftor är bland det godaste jag vet. Smakmässigt och allt..!

Jag tycker att SPA är överskattat... jag gillar heller inte nattklubb heller... Rödbetor, chèvre, blomkålsrätter, kokosvatten, overnight oats och chiapudding/chiasylt/chia allt lockar inte. Hmm... annars vet jag inte. Dyra vinglas och dyra väskor och sånt' tycker jag är överskattat också, köper rubb från Myrorna ;D
ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
kan hålla med dig om ungefär alla ätbara saker som överskattade! Däremot är vi nog lite olika i konsumtionsfrågor, haha 😘🙈
nouw.com/isabylund
Felicia,
Håller med dig till hundra procent nästan!! T.ex. sällskapsspel är ju hur roligt som helst!! 😃
feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
visst är det? Så mysig grej att göra ihop😍
nouw.com/isabylund
Emma Engström,
Feel you, Game of Thrones är ju SÅ överskattat tycker jag! Har inte alls fastnat för det :'D Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Nääe, birde kanske ge det en ärligare chans men.. nä 😉
nouw.com/isabylund
Linn
,
Överskattade är så tråkigt men skaldjur är faktiskt en favorit. Kräftor räkor hummer😊
Lyfter fram underskattade saker som att lyssna in äldre som oftast har erfarenhet och kloka råd. Sen föräldrar och familj. Det är så värdefullt med älskande och stöttade föräldrar, vi borde visa mer uppskattning helt enkelt. Sen är ju bröd underskattat. Jag säger bara ett fluffigt vitt bröd med en klick bregott, Rostat bröd med ost och marmelad eller nybakta scones med smält smör. Vem kan motstå det liksom? 😉
isabylund
isabylund,
alltså jaaaa på brödet! Men i min värld är bröd så hyllat att det knappast kan klassas som underskattat, haha. Blev hungrig nu 😉
nouw.com/isabylund
Ida,
Frukost på sängen är överskattat tycker jag. Mest bara bökigt och man spiller lätt i sängen o får smulor på lakanet och obekvämt. Nej jag föredrar frukost vid ett bord 😉 Va säger du?
onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
alltså! Hade tänkt ha med den på listan faktiskt, men känns som jag nämnt det så många gånger förut så skippade. Med andra ord håller jag med till 100%😅
nouw.com/isabylund
Junitjej,
Vaniljglass är den godaste glassen till kolasås!
www.junitjejen.se