SAKNAR ATT SVETTAS

Vet inte om det syns så tydligt på den här bilden men jag tror jag fått en fucking vagel i vänstra ögat! Blir tokig, varje gång jag blinkar så ba aj. Aj. Aj. Blir väldigt medveten om hur ofta vi människor faktiskt blinkar :)))

Igår utforskade jag Stockholm litegrann. Mötte upp mitt sällskap i Kungsträdgården, älskar det lilla caféet de har där mitt i. Känns så lugnt och omgivet av *frodande grönska* trots sitt centrala läge.

Sen tog vi en promenad runt Skeppsholmen. Topp-3 favoritplats i Stockholm, så mysigt!

Avslutade sedan dagen med en tur till Mall of Scandinavia och fick se en fin solnedgång. Vi har verkligen blivit bortskämda med fina solnedgångar denna sommar, borde göra ett appreciation-inlägg med enbart bilder på dem, haha.

Hej vänner! Hur mår ni idag? Här är det fint och jag är så glad att vakna till en solig dag. Men måste ändå säga att jag tycker det blivit lite kyligt.. saknar den där svettiga hettan, haha. På morgnar och kvällar är det nästan lite höstkänsla ute vilket är alldeles för tidigt när det faktiskt bara är 4e augusti. Även om jag har njutit av sommaren så är jag inte klar än så håller tummarna för en värmeknäpp till under månaden. Jaja är som sagt tacksam för sol idag och jag tror vi har en fin onsdag framför oss! Ska snart fixa iordning mig och åka mot Sundbyberg för en kaffedejt med Anna. Så mysigt och kul att hänga i ett annorlunda område.

Hoppas ni får en fin dag, pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer