SAKER SOM GJORDE MIG GLAD IGÅR

Innehåller affiliate-länkar

Åh hörni, igår hade jag en riktigt bra dag! Känns som jag hann med så himla mycket, kanske borde man gå upp vid 6.30 oftare :)) Här är några bra saker som hände, uppskattade även småsaker som ni kan se:

- Mina föräldrar var här. Det var nog det som gjorde att dagen kändes extra fin! Så tacksam att vi har en bra vuxen-relation, jag vet att det inte är en självklarhet för alla.

- Kände mig ovanligt stark i mig själv igår. Vet inte vad det berodde på men jag märkte att jag inte påverkades så mycket av saker jag brukar överanalysera, som att någon är kort i tonen mot mig eller att jag inte får svar på meddelande. Var liksom lite ”äh skitsamma” istället för att fundera på om jag varit jobbig eller gjort nått fel. Tänk om man kunde vara så jämt va!

- Jobbpasset var kul och bara flög iväg. Känns alltid som morgon- och förmiddagspass går snabbast. Har hört fler än jag som tycker det, undrar varför det är så?!

- Fick lön!!! Enda punkten som inte behöver utvecklas.

- Mitt onda i rumpan kändes liiite bättre. Om man vågar säga så *peppar peppar*. Är verkligen en dålig plats att ha ont på för man kan inte berätta det utan att det låter vulgärt. Har alltså ont i rumpmuskeln och inget annat, om ni nu fick några snuskiga teorier om vad jag gjort.

- Åt en varm, god, mjuk, saftig, lagom kletig kardemummabulle. Någon som har fler beskrivande ord för en perfekt bulle? Haha, jag kom inte på nått mer.

- Fick äntligen min sänggavel! Den har stått i Karlstad några månader men nu är den på plats. Tycker det får sovalkoven att se mycket mysigare ut.

- Pappa borrade även upp min Stringhylla. De ser ut såhär för er som är nyfikna. Nu ska jag pintresta inspiration för vad som är snyggt att ha på den.

- Köpte även äntligen en Chromecast. Jag vet att det är otrendigt att visa sin materiella lycka såhär tydligt men fan, den är så äkta hos mig.

- En kund på jobbet kände igen mig från Idas kanal. Det har hänt flera gånger nu att någon kommit fram och frågat om det inte är jag som jobbat för henne. Blir lika glad varje gång. Anledningen att jag nämner det är inte för att jag tycker det är *coolt* och att jag tror jag är en kändis. Nej, det är för att mitt osäkra, osynliga stackars tonårs-jag får nån slags revansch. För mig har det alltid varit så viktigt att synas och inte bara vara en i den trista mängden (vilket är motsägelsefullt med tanke på att jag var samtidigt bara ville smälta in under den tiden). Jag minns SÅ tydligt att jag hade som ett av mina största livsmål att någon gång bli igenkänd på stan och även om de här människorna inte ens känner igen mig genom mina egna "bedrifter" så blir jag så jävla nöjd!

- Såg ett kärleksmeddelande på väggen. Kanske inte gjorde mig överlycklig precis men tyckte ändå det var lite fint.

Nu ska jag iväg till läkaren, får se om jag är lika glad efter det haha. Hoppas ni får en underbar dag. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
snart måste vi ju få se lite biler från lägenheten!!!feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
Hihi men det har jag väl visat?🙈nouw.com/isabylund
Johannagrahn
Johannagrahn,
Kardemumma-bullar for life <3nouw.com/johannagrahn
isabylund
isabylund,
Verkligen😍nouw.com/isabylund
cjulias
cjulias,
Åh vad härligt att läsa! <3 nouw.com/cjulias
Emma Engstr?m
Emma Engstr?m,
Så många bra punkter och HEJA dig som kände den känslan! "Äh skitsamma" lär ju vara det bästa och så skönt liksom, mer sånt!! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229