SÅ MYCKET ATT SÄGA, SÅ LITE MOTIVATION

Ok först ut några härliga bilder från en otroligt mysig bubbeldejt med min raring <3

Vi gick till soon-to-be stammishaket Mälarpaviljongen och satte oss i gassande sol precis vid vattnet där. Jävlar vad vi svettades men vad gör man inte för att sitta på fotovänligaste platsen :))

Hej finisar! Hoppas ni har en bra start på veckan, njuter av semester om ni har det och slipper sommarångest. Försök ha inställningen att göra saker som NI mår bra av för hur klyschigt det än låter så har vi bara detta lilla liv så man ska sätta sig själv i första rummet och göra det som får ens egen själ och hälsa att blomstra, haha.

Jag är i en lite konstig period. Mår absolut bra men känner väldigt mycket (både bra och dåliga känslor) och tänker en hel del. Typ en slags självrannsakan vilket inte nödvändigtvis är negativt utan mer att jag kommit till en punkt där jag försöker hitta riktningen i mitt liv. Vill egentligen skriva så mycket här, både om det och även småsaker som hur jag ogillar att äta glass i våffla för det blir så kladdigt och att jag börjat se en ny serie. Men jag orkar typ inte?! Att blogga känns just nu SÅ MENINGSLÖST och jag har fan ingen lust att göra meningslösa saker längre. Det är så mycket i mitt liv som jag gjort helt i onödan egentligen; kurser som jag inte haft någon användning av, dejter som var totalt ointressanta, promenader jag egentligen inte orkade med, jobbansökningar som inte blev något.. jag har ingen motivation längre att lägga tid på saker som inte ger något. Och just nu vet jag inte om denna plats ger mig så mycket då jag tycker nästan alla fördelar med bloggande försvunnit. Så ja, därav lite glesare och kanske tråkigare uppdateringar här.

Nog babblat! Nu ska jag jobba klart och sen göra mig redo för uteserveringshäng med @amandalarssons och @annawickell. Var såå längesen vi sågs (åtminstone Amanda, Anna var ju i förrgår haha) så det ska bli så mysigt! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer