Innehåller affiliate-länkar

Hej hej!

Innan jag beger mig mot stan och fika vill jag slänga in några tips på tema *mode*. Vet ni vad jag bland annat köpte i Malaga? En rutig kavaj!!! Kräver många utropstecken för det är en stor händelse. Älskar kavajer och tycker det är så fint men har inte "vågat" köpa det själv för det är så långt från min stil. Ni ser en skymt på bilden här nere men lär visa den på senare, är tydligen trendigt med rutigt i höst har jag hört. Så vill ni gå i mina fotspår finns det en väääldigt lik här, även denna är ett tips om ni vill ha lite annorlunda modell.

Hittade också en butik därnere som var wow att gå in i! Nog min nya favorit och den heter Stradivarius. Egentligen ett ganska värdelöst tips eftersom den inte finns i Sverige, men ska ni utomlands snart så Googla upp närmsta.

Besattheten då? Jaaa jag vet att de byts ofta, men just nu är det hål i öronen. Många hål! Måste ta fler, har ett i ena nu och tre i andra. Planen är att mitt öra ska se ut som det här nedan. Älskar alla dessa multipack där man får små örhängen att klä hela örat med. Passande nog hittade jag den kartan till höger som kombinerar småplupparna med ringar, som ju var förra veckans besatthet, haha.

Just nu har NA-KD har 25% på ALLT så tipsar därför om dessa ifall ni också har en grej för öron just nu ;)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Annwizholm
,
Vad fint 😍nouw.com/annwizholm
Desireekujala
,
Du kommer vara såå snygg i den där kavajen, superfin! 😃nouw.com/desireekujala
IP: 82.99.3.229