REUNION, TAPAS & PERFEKT HÖSTVÄDER!

Hej och välkomna till en rapport från min lördag v.38. Även kallat ”den perfekta höstdagen”. Solen sken från en klarblå himmel, det var 16 grader och jag hade precis lagom planerat schema. Inte ofta jag känner hur saker är LAGOM i tillvaron så det var en behaglig känsla hehe.

Okej rapport börjar nu; hade en lugn förmiddag hemma, tränade lite och efter lunch tog jag en promenad över Västerbron till Hornstull där jag skulle på en behandling. Det var inte minsta kyligt ute och jag njöt till max!!

Otroligt fotovänlig promenadslinga!

Sen åkte jag hem, svirade om och gjorde mig redo för middag på söder. Det var fint kvällsljus när jag kom till Slussen.

Den här kvällen hade varit planerad sedan länge, skulle nämligen umgås med mina tre bästa gymnasiekompisar från Karlstad. Sandra bor också här i Stockholm så vi träffas ganska ofta, men Helena (som poserar så fint med mig på bilden) bor kvar i Värmland och Hilda i Göteborg så det är inte alltför ofta vi lyckas synka våra scheman och ses. Därför var det en extra uppskattad kväll <3

Vi hade bokat bord på Ramblas vid Mariatorget för att äta tapas. Oliver var 1 av de 12 "rätter" vi valde.

Kan man annat än älska konceptet tapas? Lite av allt är optimalt för mig och mina smaklökar.

Efter maten gick vi vidare till Rival för ytterligare ett glas bubbel. Förövrigt väldigt bra spanläge därinne, sällan sett så mycket snygga snubbar på en och samma bar förut. Måste dit med någon singelkompis inom snar framtid :)))

Hursomhelst! Det var en så värdefull och mysig kväll, även om vi hade så mycket catch-up to do att tiden inte räckte till. Det är något speciellt med barndomsvänner alltså.

Snipp snapp snut så var denna lördagen slut!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer