REDO FÖR EN POWERVECKA

Igår var det vår i luften!! Jag tror fan inte jag inbillade mig, ljuset och doften var vårig! Kände ni det? Jag och Johanna hade iallafall en mysig catch up på Espresso House (fin fikabild jag vet). Sån bra söndag!

Godmorgon hjärtan!

Jag är faktiskt lite glad att det är en vanlig vecka nu på hemmaplan. Så o-cool person som känner så men jag gillar nog vardag ändå.
Sen jag kom hem har jag haft en skön känsla i kroppen, nästan känt mig lite oslagbar, haha. Blir ofta så för mig när jag gjort något jag varit lite orolig för men sen insett att det gick fint. Då känns alla andra ”utmaningar” som småpotatis.. någon dag åtminstone, måste se till att fortsätta göra saker utanför min comfortzone. Älskar för övrigt ordet småpotatis, så gulligt!

Denna vecka då, vad innehåller den? Let me tell ya!

MÅNDAG: idag ska jag träffa Elin! Hänt så mycket i bådas liv sen vi sågs sist så ska bli mysigt med en riktig pratstund! Efter det ska jag jobba bara någon timme, de är fortfarande kvar i Dubai så ska bara ta emot ett bud och fixa lite tills de kommer hem ikväll.

TISDAG: då är det back on track! Lär vara fullt ös på jobbet efter semestern.

ONSDAG: jobbar. Funderar på att gå och fixa ögonbrynen efteråt, både färg och plock behövs. Vet ni någon bra så tipsa gärna!

TORSDAG: jobb och beroende på dagsform kanske jag ska träffa en kompis efteråt, får se hur trötta vi bägge är efter jobb och skola. Torsdagar brukar vara den dag jag har mest behov av att åka hem och vila, håller ni med?

FREDAG: här däremot brukar jag vara peppad på saker! Har aktiverat mitt Tinderkonto igen och är sugen på dejt!! Det är ett bra tecken att jag faktiskt är sugen på manlig kontakt, haha.

LÖRDAG: ska träffa @amandalarssons! Verkligen saknat henne massor så ska bli supermysigt. Vi ska fika och babbla, kanske också en runda på stan? Hoppas på sol så kan vi fota lite också.

SÖNDAG: söndagsfika är ett måste! Har ett nytt café jag vill prova så ska dra med någon dit. Antagligen också planera lite för veckan som jag brukar.

Hoppas ni får en jättebra måndag mina hjärtan. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! låter ju som en riktig PANG-vecka! Hoppas den blir det med <3nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Ja jag tror det kommer bli en grym vecka detta! För dig också såklart fining ❤️nouw.com/isabylund
amandalarssons
amandalarssons,
Såå mysigt ska vi ha det på lördag!! ❤️nouw.com/amandalarssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229