RANDOMS FRÅN VECKAN & JOBBHELG

Hej vänner! Hoppas ni vaknat med en härlig helgfeeling idag! Måste säga att jag inte har lika mycket av den som jag brukar eftersom jag har en rätt intensiv jobbhelg framför mig. Blir nog inte så många typiska helg-aktiviteter med andra ord utan mer jobb, äta och sova. Fast det ska ändå bli skönt att kötta igenom den här helgen eftersom jag ”fasat” lite för den.

Så istället för att prata om icke existerande helgplaner kan vi prata om veckan som gått för den har varit väldigt bra! Jobbat lagom, haft en mysig stund med Elin och pratat framtidspepp, haft psykologsamtal och pratat om min relation till Tinder (lol), var på event igår och som alltid tycker jag det är så kul att komma ut bland folk och få mingla lite. Sen var det såklart supermysigt att träffa @matildaberlin igen! Vill ni veta nått annat positivt? Det ska bli sol i helgen! Tyvärr även minusgrader men man kan väl inte få allt antar jag ;)

Jaja, innan jag tar tag i dagen tänkte jag visa några bilder från veckan!

En dag fick jag ett infall att experimentera lite med min kamera. Tycker ändå kvaliteten är helt okej med tanke på mina bristande fotokunskaper, ljuset ute och prisklass på kameran. Fotade mig själv som prio 1 såklart!

Prio 2 blev den här härliga skålen! Försöker få i mig mer nyttiga fetter nuförtiden så därav mycket nötter som gör att det ser lite törrt ut. Hade det varit i filmkvällsyfte hade jag valt betydligt mer (enbart) sorter med yoghurt eller choklad runt sig. Fast det är är dock riktigt jävla gott också att blanda torkad frukt och nötter i samma tugga, kontrasten mellan hårt och mjukt ni vet.

Jag och min babe igår! Hon är verkligen en genomfin person, vi är så olika på de flesta sätt men sen har vi vissa sidor som är på pricken lika <3

Blev stylad och fick lockar. Känner mig alltid lika piffig då, spelar ingen roll om resultatet blir bra eller inte. Som när jag sätter på mig röda plagg på mig, vips blir jag redo för fest oavsett hur kläderna ser ut. Haha.

Såg de här pråliga granarna på Rusta och var tvungen att skicka en bild till mamma med en ironisk text om vad fina de var. Brukar nämligen driva med att hon kan ha så extremt tacky smak gällande vissa saker. Hon förstod inte alls ironin utan ba ”ja vad fina! Köp en, de skulle passa så bra hos dig”. Haha jösses. (Förlåt på förhand om nån av er har en sån nu, de passar säkert i vissa sammanhang men är inte min inredningsstil)

Nu ska det knapras! Vet egentligen inte om jag har brist men tänk om jag märker nu när jag börjar äta dem att jag blir som en ny människa. Kanske vant mig vid nån konstant trötthet så jag inte ens vet att jag är trött och hade kunnat vara piggare med lite tillskott, haha.

Det här blev ett så märkligt inlägg, ingen som helst röd tråd, haha. Lite svårt att strukturera random bilder såhär men ni fick en liten inblick i min vecka iallafall. Nu kör vi igång dagen! PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Alltså du och @Matildaberlin , vilken jäkla drömkombo!? önskar jag bott närmre så jag kunnat vara den tredje musketören!😘 Och du, all pepp och styrka till jobbhelgen, hejar på dig darling!💃🏼❤️ PÖSSnouw.com/myjjohansson
isabylund
isabylund,
Det hade varit en dröm att ha med dig i en trio😍 argument nr 382991 att du ska flytta hit 🙈nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229