RANDOM THINGS ON MY MIND

Hej sweethearts! Hoppas ni har en bra dag! Det här är lite av allt som jag gått och funderat på senaste dagarna..

⁕ Är så jäkla taggad på att gå på en riktig Halloweenfest detta år! Jag som aldrig varit på maskerad känner att det är hög tid nu. Snälla bjud in mig om nån av er har en fest på gång (och vill ha med en främling). Hehe, tror faktiskt inte jag hade haft nått problem att gå på en fest där jag knappt känner nån, tycker ni sådana situationer är jobbiga?

⁕ Ångrar verkligen att jag aldrig tog UF-kursen på gymnasiet. Hade behövt de kunskaperna nu i livet känner jag, den verkar så lärorik.

⁕ Saknar så mycket att bo nära min familj.. Hade velat kunna gå hem till mamma och pappa på en kaffe eller middag när man känner sig för trött för att vara supersocial men ändå inte vill vara själv. Och gå ut och dricka vin med syrran. Åh </3

⁕ Jag har ändrat två inställningar på messenger som förbättrat min livskvalitet! Dels slagit på notiser så jag kan se vad folk skriver utan att behöva öppna meddelandet, sen tagit bort den funktionen att andra ser när jag varit online senast. Slipper också att se när andra var online senast så jag kan intala mig att personen antagligen inte varit inne och därför inte svarar, haha. Så skönt!

⁕ Har satt upp ett nytt mål med bloggen - jag ska komma upp i 100 följare här på Nouw. Haha såg väldigt ynkligt ut nu när jag skrev ut det, men alla börjar vi någonstans :)) Gillar ni mig så please follow HÄR och stötta mig i jakten mot mina mål.

⁕ Det är så ofräscht med fiskdiskarna i mataffärer. Gick förbi en på Hemköp igår och då slog det mig hur sjukt det faktiskt är att de lägger upp fiskhuvuden med stirrande ögon och öppen mun som nån slags teaser att köpa hem dem och äta.

⁕ Är det någon av er som testat Lashlift? Verkar sjukt trendigt. Om jag fattat rätt så innebär det att man böjer och färgar sina egna fransar på salong, tänker att det blir som ett mellanting mellan naturligt och fransförlängning. Vill prova!!

Okej, er tur! Berätta nått random ni tänker på!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaaa! HUR kul hade det inte varit med en halloweenfest?? alltså goals på den!! Är också såååå sugen på att testa lashlift btw! Lova att berätta om du får för dig att göra det =) Kram <3nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Jag gjorde lashlift & det fungerade tyvärr inte alls på mig:( mina fransar blev färgade men inte böjda, fick reda på efteråt att det beror på vad man har för sorts fransar, så tips är att kolla det först med salongen!! Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229