PLUS & MINUS JUST NU

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon vänner! Hoppas ni haft en fin vecka hittills och vaknat på bra humör denna fredag. Snart är det helg, woho! Men först en jobbdag till såklart och innan jag drar iväg på den tänkte jag lista några high and lows från senaste dagarna:

+ Jag trivs JÄTTEBRA på jobbet! Känner mig uppskattad, har härliga och glada kollegor, kaffemaskin (hehe) och det är perfekt för mig på många sätt.

- I början av veckan fick jag veta att en bekant tagit livet av sig. Vi var inte jättenära men har ändå haft en del kontakt genom åren efter att vi var inlagda på Capio samtidigt. Kändes väldigt ledsamt.

+ Jag har känt mig stolt över mig själv! Vet inte om det här är dumt att erkänna men när jag fick höra att hon gått bort så kände jag faktiskt en stolthet över mig själv. För såhär: jag ser ju ofta mitt liv som ganska misslyckat och mig själv som en störd person som inte kan hantera livet likt normala människor, men när jag tänker på hur vissa andra med liknande historik som mig mår idag så inser jag att jag kanske klarade mig rätt bra ändå. Fylldes av tacksamhet.

- Mörkret påverkar mig såå mycket. Alltså, de här resterande minuspunkterna känns väldigt banala efter det jag skrev ovan, men jag tror ni fattar att det finns olika nivåer på tråkigheter i livet. Jag tycker det är tungt att ta sig upp om morgnarna och motivationen att hitta på saker efter jobbet är inte hög, min kropp börjar liksom förbereda sig på natt vid 15, haha.

+ Passande nog fick jag de här av en kollega då de hade överskott. Det ska tydligen vara de bästa jävla kapslarna så jag får se om de gör susen. Hörde något om att det är en bristvara nu också eftersom folk bunkrar (likt toalettpappret i våras) så känns bra att jag knep en burk.

+ Allt är så mysigt nu i december! Ursäkta överdos av Pinterestade inspobilder men jag missbrukar sådana då de genast gör mig på bättre humör. Just nu vill jag bara lyssna på julmusik, äta lussekatter, ha gosiga kläder och tända levande ljus dagarna igenom.

+ Mitt läkarsamtal gick bra och jag fick remiss för att ta blodprover. Hon var oväntat tillmötesgående och skulle lägga in test för typ allt man kan tänkas ha brist på. Var beredd på att behöva beklaga mig och tjata mer än så, haha. Kommer vara nervös för provsvaret sen bara.

- Känner mig överlag SÅ grå. Att allt med mig är tråkigt och fult. Det är inte kul att kolla i spegeln just nu men jag orkar inte anstränga mig speciellt mycket heller så får väl skylla mig själv litegrann. Nääe, usch de senaste veckorna har inte självförtroendet varit som det brukar.

+ Var hos frisören i onsdags. Tog bara några cm på längden men det blev ändå betydligt fräschare och känns inte bara som en hängande gardin som mitt hår alltid gör när det passerar en viss längd.

+ De har julpimpat på kontoret. Appropå att allt är mysigt just nu. Bland annat med en julgran, blev så glad för då får jag faktiskt omge mig med en sån kommande veckor trots att jag inte har någon egen hemma.

Det var lite av min vecka det, vill ni dela med er av något plus från er? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer