PLUS & MINUS FRÅN VECKAN

Hej stjärnor! Hoppas ni har en härlig lördag och myser er igenom helgen. Måste säga att jag är lite förvånad över hur pass bra jag hanterat denna vecka. Haha, den har liksom haft många kriterier för att vara en ”jobbig vecka” för mig men tycker det rullat på fint ändå. Ska sammanfatta den med några plus och minus.

PLUS

❥ Har fått mitt examensbevis! Äntligen är det klaffat och klart, har numer en kandidat i media- och kommunikationsvetenskap.

❥ Fick även tummen ur och både laddade ner och hade mitt första psykologsamtal via Mindler. I början är det ju verkligen bara basic snack för bedömning men tyckte ändå det kändes skönt att få babbla av mig lite. Hehe hade nog ett behov av det..

Hade en supermysig och spontan kaffedejt med @annawickell i torsdags. Tänk att hon ska bli mamma snart :’) Vi pratade givetvis massor om graviditeter (finns nog ingen ogravid person som älskar att prata så mycket om det som jag) och även en hel del om mina ständiga relationsproblem :))) Anna är en så fin och lättsam person, massa kärlek till dig!

❥ Jag lyssnade på senaste avsnittet av Måndagsvibe där Johannes Hansen gästade och han sa så mycket bra saker! Denna vecka har som sagt varit ganska psykiskt påfrestande av olika anledningar, vilket ger lite högre ångestnivå än vanligt, men det avsnittet fick mig lugnare inombords. Han sa bland annat något i stil med att vi sabbar för oss själva när vi tänker att livet ska vara så lätt och behagligt. I själva verket är en stor del av att vara människa rätt påfrestande och jobbigt och vi alla är ganska fucked up. De meningarna fick mig att känna mig mer accepterande till dåliga dagar och min ständiga känsla av att jag är så jävla mycket mer *struggled* än alla andra.

❥ Var på Kungsholmens Vinbar i onsdags och det blev ett sååå trevligt avslut på den annars väldigt trista regndagen.

❥ Har fått den stora äran att träffa @linndossing och Sofie två gånger under deras besök här i stan. Så så mysigt! Var bland annat med dem på Dirty Coco, väldigt speciell inredning som ni kan se nedan. Kan inte riktigt avgöra om det är charmigt eller tacky? Haha.

MINUS

- Vädret!! Katastrof. Förutom idag, och då känner man plötsligt att allt är förlåtet? Sverige är underbart, våren är här, livet leker. Är det så man känner efter en förlossning? Haha.

- Har känt mig efter i livet och varit stressad över att jag har så långt kvar innan jag är där jag vill/borde vara. Det här har jag tjatat så mycket om och är väl egentligen alltid en närvarande känsla men den har varit ovanligt stark denna vecka.

- Borde väl inte ens dra upp vaccinfrågan här i bloggen då någon lär bli provocerad men måste ändå få det ur mig: ärligt talat vad är det för fel på folk? Först klagar alla som fan på hur hemsk pandemin är. De klagar som fan på hur FHM hanterar allt. De klagar som fan på hur dåliga folk är på att ta ansvar. Men sen när det väl finns vaccin så går de ändå inte och tar det?! Hur ska vi då få slut på denna skiten? Ska vi ”vänta ut det” genom att isolera oss och hålla avstånd i 50 år eller? Denna pandemi har verkligen fått mig att känna mig än mer uppgiven mot mänskligheten än jag gjorde innan. Och obs jag syftar såklart inte på dem som inte tar vaccinet pga allergi, graviditet eller andra riskfaktorer utan folk som helt enkelt inte orkar eller vill av principskäl.

Avslutar med ett väldigt vettigt citat iallafall, ta åt er om ni behöver det och var snälla mot er själva <3

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer