PLUS & MINUS FRÅN VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina hjärtan! Nu ska jag ge mig på en liten utvärdering av veckan. Det känns som jag ofta säger såhär men även denna började rätt uselt för att sen vända och bli riktigt fin. Kanske lever jag för helgen? Eller så är jag bara extremt väderpåverkad, haha. Hursomhelst, här är några plus och minus från dagarna som gått.

+ Vädret!!! Så som det varit de senaste två dagarna är en given förstaplats. Jag blev faktiskt tårögd igår när jag gick ut och solen värmde i ansiktet, haha. Fylldes av så mycket känslor, tacksamhet och nästan ett slags lyckorus (japp, jag har mens hehe).

+ Haft flera mysiga kompisdejter.

- Min engelska är fan inte bra. Sämre än jag trodde vilket blir väldigt uppenbart när all kurslitteratur är på engelska och jag verkligen inte förstår vad jag läser.

+ Utbudet i butikerna just nu. Åh ge mig cirka allt! Jag börjar verkligen känna av ”new season, new me” för jag vill göra en helkroppsrenovering av mig själv samt byta ut hela garderoben. Det här nedan är ju en färgskala man gillar, eller hur?

- Min PMS de första dagarna av veckan. Inte roligt alltså, det visar sig på olika sätt från månad till månad och denna gång var jag SÅ less på allt. Tycker nästan det är värre än att vara irriterad och arg?! Jag vill fly från allt som har med mig och mitt liv att göra, den totala motsatsen till att ”känna sig inspirerad”.

+ Post-PMS känslan är dock ett stort plus. Kände mig nästan euforisk i torsdags när alla saknade känslor (inspiration, livslust, självförtroende etc) kom tillbaka med full kraft.

- De gick ut med att det ska bli strängare restriktioner från och med måndag, bland annat ska caféer också stänga kl 20. Där rök det sista lilla av mitt sociala liv kvällstid kände jag då. Fast jag orkar knappt reagera på alla negativa covid-nyheter längre, menar inte att låta obrydd kring situationen men just nu känner jag bara att de får införa de regler som krävs för att det här ska vara över så snabbt som möjligt.

+ Köpt en så fin topp. Can't wait att få börja använda mina vårplagg.

+ Jag ser så mycket fram emot min söndag imorgon, ska bli 10 grader och sol och jag har mysigt häng inbokat. Att känna förväntan och se fram emot dagar är inget jag tar förgivet efter denna vinter.

- Har märkt att jag är ängslig inför varje obligatoriskt moment i skolan. Det är inte uppgiften i sig som är jobbig utan det är något med mig och MÅSTEN som är jävligt problematiskt. Jag tänker ofta ”jag kan alltid ställa in/gå därifrån” kring många situationer i livet, sen gör jag det inte i 99% av fallen men jag blir lugn av att känna att jag kan OM jag skulle få ångest. Men gällande obligatoriska saker så vet jag att jag måste vara där en viss tid och prestera och det gör mig så uppstressad innan.

- Har prokrastinerat (svåraste ordet jag vet, både att uttala och stava) sjukt mycket. Har inte varit någon deadline i skolan och därför har jag skjutit upp allt. Jättedumt för då kommer jag säkert behöva stressa i veckan istället.

+ Påskpyntet har börjat komma i butikerna nu. Mycket butiksspaningar i denna veckans lista men jag älskar ju påsk så var tvungen att ta med det här också!

Berätta om er vecka, vad har varit bäst? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer