PLUS & MINUS FRÅN VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina hjärtan! Nu ska jag ge mig på en liten utvärdering av veckan. Det känns som jag ofta säger såhär men även denna började rätt uselt för att sen vända och bli riktigt fin. Kanske lever jag för helgen? Eller så är jag bara extremt väderpåverkad, haha. Hursomhelst, här är några plus och minus från dagarna som gått.

+ Vädret!!! Så som det varit de senaste två dagarna är en given förstaplats. Jag blev faktiskt tårögd igår när jag gick ut och solen värmde i ansiktet, haha. Fylldes av så mycket känslor, tacksamhet och nästan ett slags lyckorus (japp, jag har mens hehe).

+ Haft flera mysiga kompisdejter.

- Min engelska är fan inte bra. Sämre än jag trodde vilket blir väldigt uppenbart när all kurslitteratur är på engelska och jag verkligen inte förstår vad jag läser.

+ Utbudet i butikerna just nu. Åh ge mig cirka allt! Jag börjar verkligen känna av ”new season, new me” för jag vill göra en helkroppsrenovering av mig själv samt byta ut hela garderoben. Det här nedan är ju en färgskala man gillar, eller hur?

- Min PMS de första dagarna av veckan. Inte roligt alltså, det visar sig på olika sätt från månad till månad och denna gång var jag SÅ less på allt. Tycker nästan det är värre än att vara irriterad och arg?! Jag vill fly från allt som har med mig och mitt liv att göra, den totala motsatsen till att ”känna sig inspirerad”.

+ Post-PMS känslan är dock ett stort plus. Kände mig nästan euforisk i torsdags när alla saknade känslor (inspiration, livslust, självförtroende etc) kom tillbaka med full kraft.

- De gick ut med att det ska bli strängare restriktioner från och med måndag, bland annat ska caféer också stänga kl 20. Där rök det sista lilla av mitt sociala liv kvällstid kände jag då. Fast jag orkar knappt reagera på alla negativa covid-nyheter längre, menar inte att låta obrydd kring situationen men just nu känner jag bara att de får införa de regler som krävs för att det här ska vara över så snabbt som möjligt.

+ Köpt en så fin topp. Can't wait att få börja använda mina vårplagg.

+ Jag ser så mycket fram emot min söndag imorgon, ska bli 10 grader och sol och jag har mysigt häng inbokat. Att känna förväntan och se fram emot dagar är inget jag tar förgivet efter denna vinter.

- Har märkt att jag är ängslig inför varje obligatoriskt moment i skolan. Det är inte uppgiften i sig som är jobbig utan det är något med mig och MÅSTEN som är jävligt problematiskt. Jag tänker ofta ”jag kan alltid ställa in/gå därifrån” kring många situationer i livet, sen gör jag det inte i 99% av fallen men jag blir lugn av att känna att jag kan OM jag skulle få ångest. Men gällande obligatoriska saker så vet jag att jag måste vara där en viss tid och prestera och det gör mig så uppstressad innan.

- Har prokrastinerat (svåraste ordet jag vet, både att uttala och stava) sjukt mycket. Har inte varit någon deadline i skolan och därför har jag skjutit upp allt. Jättedumt för då kommer jag säkert behöva stressa i veckan istället.

+ Påskpyntet har börjat komma i butikerna nu. Mycket butiksspaningar i denna veckans lista men jag älskar ju påsk så var tvungen att ta med det här också!

Berätta om er vecka, vad har varit bäst? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Älskar att vårmodet börjat komma fram i butikerna!

nouw.com/matildakz
isabylund
isabylund,
Ewe,

Suck håller med gällande restriktionerna, vet ju inte vad man ska ha för liv längre haha. Får hoppas att spridningen börjar gå ner senast i april som förra året :O Hoppas du får en skön helg i vårvädret iaf! 😊

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Jaa och att det blir mirakelvarmt i vår/sommar så man kan hänga ute🙈
nouw.com/isabylund
Netti Starby,

Jag ser också fram emot vårmodet och det är verkligen tråkigt att caféer måste stänga så tidigt. Kramis <3

starbys.se
isabylund
isabylund,
Hoppas det blir bättre snart💕
nouw.com/isabylund
Livetidubai
Livetidubai,

Intressant lista! Min son som är fyra började på förskolan för första gången vilket var spännande. Så inskolning hela föregående veckan, hektiskt men roligt och ett stort steg 😊

nouw.com/livetidubai
isabylund
isabylund,
Oj spännande! Kan tänka mig det varit omtumlande, hehe🙈
nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,

Härlig lista och vilka härliga färger det är i butikerna just nu! Håller med dig om att man skulle vilja skänka hela sin garderob och bara införskaffa sig någonting nytt!

nouw.com/msahakangas
carroat
carroat,

Vädret är underbart just nu, mysigt med kompisdejter och jag vill påskpynta nu!!! ❤️

nouw.com/carroat
isabylund
isabylund,
Ja så mysigt!!
nouw.com/isabylund
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilken härlig lista💜Roligt koncept med plus & minus, kanske jag får göra en liknade nästa vecka🥰

nouw.com/louiseedling
isabylund
isabylund,
Jaa det vore kul att läsa😍
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,

Älskar att läsa alla dina plus! Man blir verkligen så glad av det och bilden på blommorna gör en så glad 🥰 Kan verkligen förstå att det är jobbigt att förstå sig på när allt är på engelska, hatar själv det för att jag aldrig förstår något av det språket 😅

nouw.com/beattriicee