PERSONLIGA MÅL I VÅR!

Hi sweetshearts! För någon vecka sedan skrev jag min bucketlist för våren (här), tänkte nu dela några ”djupare” mål som jag verkligen hoppas jag ska kunna uppfylla framöver.

1. Vara mer spontan. Det jobbigaste för mig gällande det här är att ändra mig om jag redan är inställd på något. Eftersom jag ofta vill planera min dag på morgonen (hah, vem försöker jag lura? Kvällen innan snarare) så lämnar inte det plats för så mycket spontanitet för jag har så svårt att ändra från det jag planerat och därmed är "mentalt inställd" på. Om jag däremot inte bestämt mig för något alls utan tänkt jag ska ha kvällen öppen så är det mycket enklare att säga ja om en kompis hör av sig och frågar om jag ska hänga med på tex en AW. Förstår ni hur jag menar och vad skillnaden är? Jag vill sluta bestämma så definitivt hur mina kommande timmar ska bli för då är chansen större att jag kan göra något annat OM det skulle dyka upp.

2. Bli bättre på att säga nej. Näe, jag är fan inte bra på det. Det är inte heller så att jag säger ja till allt men jag slingrar mig och då skjuter jag bara på problemet (dvs att behöva ge besked/säga nej/avvisa någon) några dagar framåt. Köper mig mer tid men egentligen gräver jag bara mina egna gropar hela tiden som jag sen måste lägga tid på att "rädda upp". Det är både snyggare gjort och energisparande att ge ett tydligt och ärligt svar direkt.

3. Inse mitt eget värde. Ännu en sån grej som jag upprepar om och om igen, men jag måste hela tiden göra det för att inte undermedvetet tänka att andra står högre än mig. Att deras åsikt är mer rätt, att de har mer rätt att ställa krav, att de är coolare. Jag har blivit så jäkla mycket bättre på det här och blir lika förvånad varje gång jag hamnar i en situation där det slår mig att jag hade reagerat så annorlunda (på ett negativt sätt) för bara något år sedan. Då blir jag stolt över mig själv! Men även om det är bättre så måste jag fortsätta jobba på min självrespekt och inte sätta andra människor på en piedestal.

Har ni några egna mål så får ni gärna dela med er i kommentarsfältet, ni vet att jag gillar att läsa om sånt ;)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så himla viktiga mål och du kommer klara dom galant, bäst är du! Kram
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Du är hjärtat!!
nouw.com/isabylund
Desireekujala
Desireekujala,
Heja dig!! Att säga nej är något jag också måste bli bättre på <3
nouw.com/desireekujala
isabylund
isabylund,
Ja vi får öva oss!😘
nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229