PÅSKHELGEN, PLUGGVECKA & ÄNTLIGEN JOBB IGEN!

Här är några bilder från påskdagarna i Karlstad. Mysigt som alltid men även skönt som alltid att komma tillbaka till mitt crib här i Stockholm sedan. Är verkligen hemmakär :)))

Godmorgon hjärtan! Tänkte säga "ny vecka och nya tag" men jag har inte riktigt den där vanliga måndagskänslan när det är röd dag. Väldigt skönt dock för denna veckan har vi rätt mycket schemalagt i skolan så det är bra om jag får komma ikapp lite idag med läsning och skriva rent föreläsningsanteckningar osv. Ska träffa en kompis senare i eftermiddag så då får jag in lite mys också, det behöver man faktiskt!

Sen imorgon kickar veckan igång på riktigt. Planerna för kommande dagar är som sagt ganska mycket plugg, ska på en dejt, förhoppningvis hinna träffa bästis och på fredag ska jag antagligen jobba igen. Hurra!! Måste dock erkänna att jag känner mig ringrostig på det här med jobb! Och krav? ANSVAR? Nä, hjälp. Nackdelen med att ha haft ett relativt slackigt liv senaste månaden är ju att det blir en omställning att helt plötsligt behöva ha tider att passa och plikter att fullfölja, haha. Men självklart jätteskönt så hoppas jag kommer igång med jobbandet.

Händer det något kul för er i veckan? Puss och ha en fin måndag!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Nu har du säkert skrivit det på bloggen förut men har nog missat det, hur kommer det sig att du flyttade till Stockholm? Är det för att du började plugga?😘 kram på dig, hoppas att din helg har varit super!

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Nä jag flyttade hit för 8-9 år sedan (haha minnet du vet🤷🏽‍♀️), mest för jag behövde miljöombyte och alltid velat bo i så stor stad som möjligt! Hoppas du får en fin vecka nu gullis❤️
nouw.com/isabylund
Emmamehrali
Emmamehrali,

Låter som en bra start på veckan, hoppas du får en bra vecka 💖

nouw.com/emmamehrali
emmapetersson
emmapetersson,

Spännande med date! Låter som en bra vecka <3

nouw.com/emmapetersson