PÅ EVENT MED DIN SKO

Hej på er! Nu ska ni få hänga med när jag fick den stora äran att vara +1 till @matildaberlin på öppningseventet för nya DinSko i Gallerian. Om ni inte vet hur vi ser ut så är det vi två på bilden ovan :))

Det var väldigt bra uppstyrt! Härlig stämning, de hade en DJ på plats och en hörna där man kunde bli stylad. Det ville vi bli såklart så jag satte mig i en stol för hårfix och Matilda fick sminkning.

Såhär blev lockarna! Tycker det blev fint. Får man säga så om sin egen look? Ja, det får man väl?! Nu gjorde jag det iallafall.

De hade ett litet bord där det langades tacos också.

Glatt tog jag en men insåg det var koriander på. Såklart :( Aja, falafeln var väldigt god!

Drack en sån här som även den var väldigt god och fräsch. Så fin burk också, funkar nästan som en accessoar ;)

Shoeheaven!! Med tanke på mina ständiga fotproblem är väl inte jag en optimal gäst på ett event som har med fötter att göra egentligen, har ju sällan andra skor än sneakers hehe. Men de hade massa fina pjucks som jag gick och suktade efter!

Avslutade med att ta en bild mot deras fotovägg. Det var lite roligt för precis när vi kom dit ville vi ta en bild där och började posera, men då var det visst video som gällde så man skulle bli filmad medan man dansade i 15 sekunder. Har fått den skickad till min mail men tror fan inte jag vågar kolla. Att köra en improviserad dans inför publik är inte precis en situation jag känner mig bekväm i, haha.

På vägen ut norpade vi åt oss varsin goodiebag med skorelatetade prylar. Jag älskar ju alla typer av gåvor så blev väldigt glad, tack tack.

Det blev en så bra eftermiddag och himla mysigt att få träffa Matilda igen. Och precis som jag sa till henne så är det roligt för mig att umgås med folk och göra annat än fika bara, det vill jag vill bli bättre på :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Lightworkers
Lightworkers,
Men åhh låter så kul ju! 😃<3
nouw.com/lightworkers
Junitjej,
Så kul med sådant event!
www.junitjejen.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du och Matilda, SÅ fina verkligen!! Lät ju som att det var ett himla skojsigt event <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Sabinakj
Sabinakj,
Det verkar verkligen som att ni hade en mysig stund på eventet! Och JA, man får tycka att sitt egna hår är snyggt, du passar så bra i det lockiga håret <3
nouw.com/sabinakj
isabylund
isabylund,
Det var jättebra verkligen! Åh men tack fina, hoppas du har en bra dag 😘
nouw.com/isabylund
Felicia,
Vilket mysigt event!!
feliciahblogg.webblogg.se