Hej hej hej! Förra veckan frågade jag om ni hade något önskeinlägg, fick dessa tre som förslag på ämnen så slog ihop dem till ett inlägg :)

Opopulära åsikter.
Skrev en lista på mina unpopular opinions för inte alls längesen, ni kan läsa dem här om ni vill. Kan lägga till en nu; dokusåpor är överskattade. Sån hype om Love Island, snälla lugna er människor.

Politik.
Undviker helst att skriva om det i bloggen. Dels för att jag är totalt ointresserad och därför inte insatt och då ska man inte uttala sig, men också för att det blir sånt liv i luckan om man uttrycker sig minsta "fel". Vilket tyvärr händer ganska ofta för mig då jag tänker att alla kan förstå mina undertoner, sarkasm och vad jag egentligen menar. Rent generellt kan jag även tycka att det är för mycket pekpinnar och otrevlig ton i alla diskussioner som rör politik, feminism, rasism och andra viktiga ämnen. Ifall någon inte håller med en annan så är responsen oftast attackerande och fördummande istället för informerande och konstruktiv vilket gör att många inte ens vågar ta upp vissa frågor. Synd för jag tror okunskap är stor orsak till mycket skit idag.

Slänger in några av mina senast sparade inspobilder mest för att de är fina bara :) den där outfiten vill jag kopiera rätt av i höst!

Hur du vill att ditt liv ser ut om 5 år?
Åh här har jag ju en realistisk och en mer drömmande version. Låt mig drömma! År 2025 mår jag jättebra och lever helt som jag vill och är inte begränsad av mitt psyke eller mina rädslor. Jag bor, eller har bott, utomlands en period så jag känner mig tillfredsställd kring den drömmen. Jag har en gullig partner som älskar mig mer än allt! Bor vi i Sverige har jag levlat upp och flyttat innanför tull. Jag jobbar med mitt egna företag, eller med något annat som går att arbeta med från varsomhelst och är flexibelt med tider. Ja.. lite så.

Sidenote: konstig tanke att år 2025 bara är om lite mer än fem år. När jag ser den siffran känns det som nån sci-fi film där de rest 100 år i framtiden, haha. Håller ni med?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

linndossing
,
Herregud, HUR kan det snart vara 2025? För när man tänker tillbaka är ju inte 2014/2015 så längesen? Galet! Kramnouw.com/linndossing
Emmaengstrom
,
Åh klart man ska drömma, och de drömmarna du har låter inte alls dumma!! Sjukt det låter med 2025?!! KRAMnouw.com/emmaengstrom
IP: 82.99.3.229