ONSDAGSUPDATE

Innehåller affiliate-länkar

Nej men hej mitt i veckan! Har ni det bra? Jag mår bra idag men har haft två dagar med PMS from hell, hehe. Som väntat, kanske känner jag efter lite väl mycket när jag ser på p-piller kartan att det börjar bli dags? Fast sen har väl inte det otroligt gråa vädret och en halvtrist kurs gjort humöret så mycket bättre heller.. MEN! Jag träffade iallafall Matilda för en mysig kvällsfika i måndags, jag fick äntligen tag på kursboken så har kunnat sitta på universitetsbibblan och pluggat en del, har sökt flera jobb och idag har det varit labb och föreläsning hela dagen. Tycker som sagt att det är rätt trist med labbar, grupparbeten, statistik och att skriva vetenskapliga rapporter men det är skönt att vara igång nu iallafall och min grupp verkar superbra, tacksam för det!

Nu är jag, som alltid när jag använt hjärnan mer än 1h i sträck, helt slut i huvudet så ska åka till stan för några ärenden, kolla om denna gulliga finns i butik (shoppingsuget är tillbaka hörrni! Det är ett gott tecken) och sen handla mat på vägen hem och ha en lugn kväll. Är himla sugen på stekta ägg så ska nog köpa det. Just stekta ägg, rostat bröd och tunna pannkakor är mina ständiga cravings, haha. Undrar vad man har brist på då?

Även om starten på denna vecka varit sisådär kul så känner jag mig mycket mer positiv nu inför resten, är glad till och med! Imorgon ska jag träffa bästis och väderprognosen för kommande vecka ser helt fantastisk ut med upp mot 10 grader och åtminstone solglimtar. Hoppas få känna de där första vårkänslorna då, längtar efter det. Och att få byta ut min tjocka vinterjacka till någon lite mer smidig och snygg. Btw så älskar jag ordet vårkänslor! Både att höra någon säga det och att läsa det gör mig glad, ett av mina favoritord. Tillsammans med charkuterier, liljekonvalj och fascinerad. Haha, om någon var nyfiken på det :))

Kan ni inte berätta nått kul från era liv, vad har ni gjort i veckan? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer