OM VECKA 6

Först av allt några helgbilder som sig bör såhär på måndagmorgon; här ovan ser ni min lördagslook och lördagsvädret.

Testade nyöppnade caféet på Åhlens, det var fint!

Utforskade Stockholm i fredags och hoppade på röda linjen norrut för en vindejt. Trevligt! // En skymning efter jobbet igår.

Godmorgon godingar! Hoppas ni mår bra och känner er redo för veckan. Tänkte starta min med en måndagslista, mycket listor nu men jag älskar ju det!

Något jag ska göra i veckan: det blir jobb och plugg som vanligt, behöver börja tentaplugga också då jag levt helt i förnekelse att den närmar sig. Ska även iväg på filmkväll och förhoppningsvis bokar jag in någon kompisdejt också, behöver de ljusglimtarna att se fram emot i vardagslunken.

Något jag vill göra: fota outfits! Haha, så otippat men jag har blivit inspirerad av andra bloggar och dessutom är vetskapen om att jag ska ta bilder en dag typ det enda sätter att få mig att ”klä upp” mig :))) Kommer säkert mer naturligt ju vårigare det blir ute då jag tycker min sommargarderob är mycket roligare och finare än vinterversionen, just nu är mina outfits verkligen bara svart, bekvämt och basic. Men vill ändå fota!

Något jag borde göra: söka efter en psykologstudent som kan ta sig an mig. Blev så himla dyrt att gå privat och inom landstinget har de enbart KBT numer (märkligt?) så fick tipset att kolla bland blivande psykologer som behöver personer att öva på. Är mer än gärna en sån! Vet att jag kan googla det här men har ni något tips eller erfarenhet så snälla dela med er!

Något jag fasar lite för: har redovisning av vår gruppuppgift på torsdag. Fy!! Både för att det är via Zoom (stelt) och för att jag inte haft en muntlig presentation på år och dar, har glömt hur man pratar inför folk!

Något jag ser fram emot: att denna rysskyla ska dra över. Vet inte om det sker denna vecka men man kan ju hoppas! Jag har märkt att för mig att vistas utomhus i kallare än 10 minus är ungefär som när en normal människa ska bada isvak. Typ samma nivå av plåga, jag fasar innan jag går ut och måste förbereda mig mentalt och djupandas, haha.

Något jag ska tänka på i veckan: att inte vara så rädd för att be om saker. Oavsett det handlar om att be om hjälp med något, fråga ut en snubbe på dejt, be kompisar om råd, önska nya arbetsuppgifter - vad det än är så tycker jag det är jobbigt! Tror det är rädsla för att vara ”svag” eller att vara klängig och krävande som stoppar mig men det är dumt. Folk är inte tankeläsare så frågar man inte kan de omöjligt veta vad man vill och risk finns då att man går miste om mycket..

Händer det något roligt för er kommande dagar? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Fy vad jobbigt med redovisning, jag hoppas verkligen att du klarar dig bra ändå! ❤️

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,
Pia,

Japp, det gör det. Ska träffa en ny samarbetspartner på lördag som jag skrivit sångtexter till. Jag ska sjunga in 2 låtar, ska bli spännande.

www.piaw.se
isabylund
isabylund,
Men kul!! Hoppas det går bra✨
nouw.com/isabylund
S
,

Man kan hitta psykodynamisk terapi hos student genom universitetens psykologmottagningar, ex Stockholms universitet. Även vissa psykoterapiinstitut dvs utbildning för personer som vidareutbildar sig till psykoterapeut. Borde gå ganska lätt att googla fram men det är ganska ofta väntetid och ibland tillfälligt stopp på nya patienter, åtminstone på universitet som ofta är gratis eller Max 200 kr/samtal, efterfrågan brukar vara större än tillgången. Men värt att kolla.

isabylund
isabylund,
Åh tack!! Ska kolla genast, misstänker också det är högt tryck även på de platserna men värt ett försök 😘
nouw.com/isabylund