OM MIN HELG

lördag

Hej kompisar! Hämta kaffekoppen och sätt er tillrätta för nu ska ni få hänga med på min helg! Blir många naturbilder nuförtiden men som jag skrev imorse har jag spenderat ovanligt mycket tid utomhus på sistone vilket varit så härligt. Känner mig alltid renad och hurtig på nått vis när jag varit ute i ”friska luften”. På Strandvägen, hehe.

Som ni redan vet så bestod min lördag av lite plugg och sen en vända till stan för kaffe och promenad med @matildaberlin. Mitt humör var jävligt märkligt den dagen, behöver skriva av mig lite om det innan vi går vidare med helgrapporten. Jag var så känslofylld och kände alla känslor SÅ starkt! Ena sekunden grät jag för att jag tyckte jag var ensammast på jorden och minuten senare var jag aspeppad på livet och påväg ut genom dörren för att träffa Matilda. Var verkligen inget som hänt så hade ingen legit anledning att vara ledsen men vet ni vad jag tror är en orsak ändå? De senaste dagarna har flera i min närhet har gått ut med att de väntar barn och det triggar något i mig. Vågar knappt skriva om det här egentligen för jag vill INTE att det ska misstolkas som att jag inte är glad för deras skull, och det handlar inte heller om avundsjuka för jag vet faktiskt inte ens om jag vill ha barn själv, meeeen en graviditet (och även förlovningar) är sånt tydligt tecken på hur människor går vidare i livet och tar nya steg medan det blir så plågsamt tydligt för mig att jag bara står och stampar. Tror att det, tillsammans med lite annat *göttigt* som hänt i veckan, ledde till den där tänkande och känslofyllda lördagen. Men det var ändå lite fint? Fint att känna och tillåta mig att vara ledsen men inte göra alltför stor sak av det. Som att jag för en gångs skull ägnade mig åt någorlunda sund känslohantering, haha.

söndag

Ok, moving on till nästa dag. Kändes som mitt i natten när klockan ringde sin vanliga tid, insåg sen att det måste varit för att vi ställde om till sommartid. Är det ens möjligt att känna av en timme så tydligt? Well, upp kom jag iallafall till slut och startade min dag med en sväng till gymmet och någon timmes pluggade (min standardrutin nuförtiden) innan jag skulle möta upp Lisa och Matilda för söndagsfika. Det där är eventuellt sämsta kaffebilden någonsin men kom på i sista sekund att jag skulle dokumentera helgen så knäppte av en bild i farten.

Var även en snabbis på Zara för att köpa mitt älsklingslinne i fler färger men just det fanns såklart inte. Efter någon timmes kaffe-catch up med tjejerna handlade jag i Solna Centrum, konstaterade att jag älskar ljusare kvällar (tack sommartid!) och sen hade jag myskväll med godis och min nuvarande favoritserie What If. Var förövrigt inte alls sådär känslig och blödig igår, snarare tvärtom och kände mig ovanlig stark och stabil i mig själv. Märkligt att måendet kan pendla så bara på ett dygn men det var även första dagen efter avslutad mens och då brukar jag vara on top of the world. Haha, underbart att jag faktiskt lyckades få med lite mensprat i ännu ett inlägg :)))

Slut på helgen! Hoppas er vecka börjar bra finisar, puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Men fina du, förstår att det kan vara jobbigt att se hur ens närstående samlar vuxenpoäng på vuxenpoäng och gör sådant som alla alltid frågar om. ”Ska du skaffa barn snart?”, ”Ska du hitta någon snart?” och så vidare. Men allt det där kommer när det kommer, oavsett så handlar allt om när du är redo och att det passar rätt in i ditt liv. Det är naturliga känslor men låt de komma och gå❤️ Kram på dig, skönt att läsa att du kunde vända din jobbiga dag ❤️

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Du är så fin!! KRAM💖
nouw.com/isabylund
Emmamehrali
Emmamehrali,

ÅH så härliga bilder! Jag ska åka till Stockholm denna helgen, längtar så!! 😍 Vet du vad? Jag förstår dig helt och hållet! Dem flesta i min omgivning har barn och det känns så stressande och ensamt! Ibland känns det som dem inte kan träffa mig bara för jag inte har barn utan träffar hellre andra bara för dem har barn. Men försök och tänka på dig själv och njut av det du har just nu 💖 kraaam

nouw.com/emmamehrali
isabylund
isabylund,
Åh mysigt! Välkommen hit, hoppas det blir fint väder då också så stan visar sin bästa sida🥰 tack fina! Är såklart glad för deras skull men som sagt, det väcker känslor kring MITT liv också💞
nouw.com/isabylund
celinelundqvists
celinelundqvists,

Brukar också ha sådär starka känslor och humörsvängningar ibland, det kan vara riktigt jobbigt!

nouw.com/celinelundqvists
Jenniferevelina
,

Tänkte på det du skrev om ditt pendlande mående, provat 5HTP någon gång? Hjälpt mig jättemycket! Puss

isabylund
isabylund,
Nä, aldrig hört talas om? Vad är det?😇
nouw.com/isabylund
LouiseEdling
LouiseEdling,

Låter som du haft en härlig helg trots lite humörsvägningar <3 Kramar

nouw.com/louiseedling
Jennifervelina
,


tänk dig en föregångare till ssri och mer naturlig då det är en aminosyra som kroppen själv tillverkar och som vi kan få via maten dessutom. Men den har inte samma bieffekter som ssri då det är ett läkemedel som på sikt bland annat skadar exempelvis levern etc.


Kopierar in en enkel text om det 😊

Det superpopulära 5-hydroxytryptofanet är en naturlig aminosyra som behövs till kroppens tillverkning av serotonin och melatonin.

När du ökar ditt intag av 5-HTP hjälper du samtidigt mängden av serotonin att öka i din hjärna. Serotonin är en signalsubstans som har en signifikant effekt på vårt humör och sinnestillståndisabylund
isabylund,
Oj verkligen intressant!! Är detta lagligt? Hehe receptbelagt? Vet jag kan googla själv men du verkar ju kunna allt😬👏🏽
nouw.com/isabylund
Jennifervelina
,

Nope det är helt receptfritt 😊