ÖGONBLICK FRÅN SENASTE DAGARNA

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon! Tänkte visa er några mobilbilder från veckan och kände direkt en viss skam över hur extremt vardagliga de är och att jag ville komma med en bra ursäkt!? Men äh, jag är väl definitionen på halvtrist svenne så får embracea det, haha. Den här första bilden var väl bra härlig ändå! Morgonsol har vi inte precis blivit bortskämda med.

Och här kommer ett stycke #foodporn i ert flöde, haha. Tog en fruktstund på jobbet. Tycker fortfarande det är *lyxigt* att ha en kaffeautomat på sin arbetsplats, undrar hur länge jag ska ha så pass låga krav för att klassa något som rena drömmen.

Det här var en lyckans stund! Utnyttjade att NA-KD har 30% på hela köpet under Black Week och fick hem massa fina saker. Det är ju något med nätshopping som är beroendeframkallande, känslan när man klickar på ”lägg till i varukorg”.. tillfredställande.

Något annat som ger lycka är att få presenter, hehe. Har nog inte berättat det för er men jag ska börja jobba lite för IDUN Minerals också (de som håller till i samma lokaler som Ida Warg Beauty). Superkul!! Även superkul att jag fick hem en del produkter för att testa, blev som julafton för mig!

Var och spelade Shuffleboard häromkvällen. Det var första gången jag testade men det gick ändå helt okej bra och var roligare än man kan tro. Sen drack vi bubbel till också och då blir ju allt, som vi alla vet, snäppet roligare :)))

Nu är det fredag och jag ska snart kila iväg mot jobbet. Tror det kan bli full rulle med tanke på att det är Black Friday, men det blir nog kul. Sen är det helg och det ska bli så härligt! Planerna för den är lite oklara som alltid men ska försöka träffa vänner, sova ut och om det blir ok väder kanske även försöka fånga lite dagsljus. Och göra något juligt för tusan, insåg as we speak att det är första advent på söndag! Borde pynta i lägenheten också.. Oj hjälp nu blev jag stressad, haha.

Vad ska ni hitta på? Puss och trevlig helg finisar!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer