NYA TAG, NY INSPIRATION & NYA BESATTHETER!

Innehåller affiliate-länkar

Kände att det var behövligt med lite höstinspobilder såhär en grå måndagseftermiddag i oktober. Visst blir man genast lite mer peppad ändå?!

Hej hörrni! Hur mår ni idag? Jag är glad och lättad! Har precis kommit hem från ett jobbmöte som gav mig lite hopp att jag kanske kanske är påväg att få någon form av ordning på jobbfronten. Kan berätta mer OM det verkligen blir av så jag inte ropar hej för tidigt. Men det är inte bara därför jag är glad utan främst för att jag äntligen känner mig lite mer levande efter förra veckans (stundtals) deppsvacka. Fy vad hemskt det är när man är i de där perioderna, även om det ”bara” handlar om några få dagar så känns det evighetslångt där och då. Men känslan när det ljusnar sen är ju underbar och jag får ofta en nytändning med ny inspiration och motivation. Där är jag nu och ska veeerkligen försöka ta vara på det!

Speaking of me.. Som ni kanske förstått är jag en person som lätt snöar in mig på saker och blir smått besatt. Tänker massor på det en kort period och sen går jag, i de flesta fall, vidare till nästa grej. Här är några av mina nuvarande obsessions:

1. Paris!! Måste åka dit asap, vilken magisk stad det är. Iallafall utifrån Emily in Paris, haha. Gissar att jag inte är den enda som blivit sugen att åka dit efter att ha sett den serien?

2. Rotting. Spelar knappt någon roll vad det är för möbel, vill ha allt som har minsta lilla gnutta rotting. Det här är högt på crave-listan.. vad jag nu skulle med ett sånt bord till här hemma, hehe.

3. Benjamin Ingrosso. Räckte med att jag hörde hans version av Långsamt Farväl i Så Mycket Bättre och nu är jag såld på hans röst. Talangfull!

4. Pigall. Alla säger det är tant-godis men håller verkligen inte med?! De här är däremot tant- och gubbgodis, alla pensionärer på jobbet äter dem ;) Jag älskar dem också dock så no hate men har ännu inte blivit besatt av dem.

Det var allt jag hade på hjärtat! Nu ska jag ta tag i att ringa ett halvjobbigt samtal jag skjutit på hela dagen och sen ska jag på vindejt. Mysmåndag! Hoppas ni mår bra, puss.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,

Jag har totalt snöat in på uterum, och är besatt av att få ha och inreda det perfekta uterummet 😃

nouw.com/anngelic
isabylund
isabylund,
Åh jaaa det kan nog bli nästa grej för mig haha
nouw.com/isabylund
IP: 173.231.62.66