NY VIDEO: HAR NI ÖNSKEMÅL?

Hej raringar! Äntligen har jag fått upp den här videon! Att det tagit ett halvår för denna två minuter långa snutt att bli klar är ett mysterium. Fast jag berättar faktiskt i videon och dessutom har jag skjutit på det för jag känner stor skam kring att publicera videos om jag ska vara ärlig, haha. Vet egentligen inte varför för jag gillar ju att prata och synas, men ändå vill jag sjunka genom jorden av att se mig själv på film. Men man måste våga vara lite obekväm och gå utanför sin comfortzone för att komma dit man vill och är det något jag faktiskt vill så är det att göra mer rörligt format. Det här är egentligen bara ett intro om att jag vill göra videos på temat ätstörningar, försöker komma på ett bra upplägg nu. Om tror ni det kan vara intressant för er, kolla gärna och framförallt kom med önskemål.

Pusspuss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Det är ett jätteviktigt ämne och oavsett om du inte är klar med din terapi, så tror jag att det är supermånga som uppskattar att höra din resa.
//Ann
nouw.com/anngelic
isabylund
isabylund,
Blir så glad för din kommentar, tack! ❤️nouw.com/isabylund
Anna
Anna,
Hej! Bra med videon! håller med om att din resa och hur du reflekterar över den idag är väldigt intressant att höra om. Video är ju ett väldigt trevligt format och särskilt när du bloggar så regelbundet kan det vara kul med lite variation. Man måste ju faktiskt inte känna kravet att det måste blir perfekt jämt utan mer som en grej för att komplettera bloggen lite.
isabylund
isabylund,
Hej hej! Ja vad kul om du tycker det är en bra idé 😘 har du nått förslag på ämne? vill veta vad som egentligen är intressant, haha. Kram!nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229